THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 April 2014

AlimKids Module 5 - Lesson 2 : Wash Our Hands Before Eating

Every sabtu Fayel memang ada kelas playgroup Alim Kids..so far untuk modul baru tetiap minggu tak miss lagi kelas Fayel...eh ada sekali masa Fayel demam...terlepas sekali tu rasa sayang sangat sebab kelas adalah best ...paling best kelas art...aku teruja sama ..nak homeschooling kat rumah tak ada masa..aku update kelas kelas dan artwork dia sepanjang minggu yer...

Nampak banyak positif Fayel sejak join kelas...masa memula dulu dia susah nak fokus bg kerjasama banyak bermain berlari dari nak dengar teacher kat depan..minggu makan minggu dia dah duduk depan..dah hafal nyanyian ABC...dari segi bergaul memang la dia suka kawan ramai..tapi Fayel ni kasar...budak budak kadang tak nak kawan ngan dia hahaha..

Banyak jugak benda yang dia dah belajar absorb bawa balik rumah..duk diam diam nyanyi Ant for Apple AAA...Ball are Bouncing BBB...Ok entry kelas alim kids kali ni Lesson 2- WASH OUR HANDS BEFORE EATING"...fokus kepada cara cara membasuh tangan dengan bersih dan mengambil wudhuk..praktikal balik rumah asik la nak basuh tangan ..ngeee..



Selfi dulu mak n anak...siap bawa bekal breakfast..sebelum belajar kena kenyang dulu eh

Selfie bosan Fayel hehe..dia dah biasa peel mak dia

Ok Fayel depan sekali duduk ye...overshadow ko semua orang...tengah buat elephant tu tutup hidung

Flamingo for F

Mari mewarna huruf Q...Q for Queen

Artwork utama mengikut tajuk Wash your Hand..mewarna...menghias..menampal...

Ok dah siap meh la kita tunjuk beramai ramai hasil keje

Dah mula dah buat perangai geramnyaaaaaaaaaaa...nak pijak lukisan




5 comments:

Aeen said...

dalam kelas sempat minum susu yeh fayel...hehehe...

chuya - the mother of A's said...

berminat nya.. wangsa maju ada plak tu.. tengkiu mimy sebab bagi info ni..

Allene said...

bestnya kakmi.. teringin gak nak hantar.. cuma sekarang bila wekend, lin macam kelam kabut. tkut tak sempat plak... T_T

cik allord said...

kak mimi,nak tanya yuran for 1day class berapa n utk bdk umur berape ?

Rizziela said...

kat mana tu yer?

Google