THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 April 2014

Handphone Rosak

Di maklum kan hari ni handphone note kesayangan rosak part charger tak leh connect...semua caj tak masuk ..maka nya bateri empty...dan sebarang urusan bisnes ke hapa semua tergendala...sila email saya untuk apa apa urusan berkaitan bisnes...nor.zmy@gmail.com....henpon problem memang panic attack mood...apa pun tak boleh....ok bye



7 comments:

Aeen said...

kesiannya akak..mmg la kan kalau handphone rosak ke tertinggal ke..mmg xde mood...

diana aziz said...

samsung mmg cenggitu. slalu ada masalah berkaitan dgn charger... sb tu nana cancel beli note 3 tp amik sony z1. kamera 20mp & sound pn best.. water proof lg.. hehehe

ameris said...

sila kenyit mata kat abang megat minta beli baru. ngeeee

SyimaSyaz said...

sama laaaa ni bkn samsung... ipon.teiba takde sound pulak.sian aisya nak main flashcard takde sound, last2 dia buat sound sendiri... semua DOG... haha...

apa lagi mi... s5 laaa...

Unknown said...

tukar je charger pin tu...1jam dh siap rm50 sajo..hahahaha

chuya - the mother of A's said...

Mimi b4 tukar port try this...
Amik berus gg lama.. berus kat port charge tu.. berus lama sket.. then try charge balik.. kdg lekat ailio anak.. hehe..

Shasha Azmar said...

lenovo je kak mi..hehehehe

Google