THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 April 2014

Hari Ke3 Metrojaya Warehouse Sale - Memborong Kasut dan Handbag

Citer Metrojaya warehouse lepas ..dah habis sudahla ye...poket aku dah berlubang ni gara gara warehouse ni..dh la bawah opis je..asik turun naik aje la ko...bahaya keje bawah ada sale sale ni...lunch tak makan pun tak apa asal menyoping aje kejenya....ok untuk hari last sale..eh tak la last..sebenarnya last Ahad..tapi kira jumaat tu dah last keje so ramai la staff TM memborong habis habisan hehehe...termasuk aku jugak la..hari pertama beli perfume..hari kedua MC ok selamat..tapi hari ke 3 tak selamat....hahaa...lagi happy hour kan..lagi la markdown harga... 

Hari ke 3 rembatan selamat untuk diri sendiri jugak...reward myself katanya..bila lagi kan...aku dah lama tak menyoping ni...moh la kita soping bagi poket berlubang...takpe poket lubang boleh jahitkan..pffftttttttt...lunch hour tu aku turun kul 12 ...mak oi ramai giler staff ..mementang jumaat kan...beratur nak bayar pun ramai...aku pilih main sauk je..tengok orang ramai...aku simpan ketepi kat belakang hujung nun...dalam kul 4 ptg kang aku turun hehe..ni yang best dekat je... 

Dalam kul 4 petang aku turun balik..orang dah surut ..ramai dah naik opis balik..ok amik balik barang yang dah kumpul beli tu ready nak bayor hihi...adalah beberapa barang aku beli..mcam towel sehelai RM10 aku beli 6 helai ..3 helai bagi tokmak ...3 helai aku punya...beli alas kaki 10 jugak...mau tak nak beli...RM6 ada corak...RM3 takde ada corak...murah la tu....pastu bahagian toys pun best...tapi calling bang megat dia kata nak tengok sendiri...ok petang nanti repeat pulak ngan bang megat...toys agak murah la bagi aku...macam brand mattel barbie, disney, hot wheel...semua ni leh dapat harga RM30..murah gila babeng...ok pejam mata... Fayel kasi chance kat mama la pulak eh

Hasil rembatan untuk diri sendiri hari tu...aku beli kasut 3 pasang...corak agak eksotik memikat mata tu yang beli 3 terus...sepasang RM35 x 3...ok kira sendiri pastu ...pusing pusing tengok handbag tak plan nak beli pun..tapi dasar suka murah kan...jumpa beg Elle markdown harga RM30 !!!!...apa cantik ke idok lantok...hahaha..yang penting ELLE harga RM30..tak jumpa der kat luar ehehe...ala beli aje la...dah pakai sure cantik kan ngeeeeeeeeeee....alasan nak handbag abru gitu la..hehe..ok la total damage reward myself habis RM100++ je.belum lagi beribu...ok la duk diam diam pasni ...tak yah soping soping dah...huhuhu...boleh caya ke tak..hahaha



Shopping reward my self katanya....dapat la 3 pasang kasut..1 handbag...murah murah aje pun...


kasut memikat mata...tengok terus suka..leopard..ngaumm

corak binatang lagi ..heheh kulit ular..hehe kasi sengat

Ni bukan kulit binatang ke apa ..pvc je...hitam mesti ada..haha aku ni tak sah kan kalau tak beli kasut hitam


handbag yang takde dalam list tapi sebab RM30 brand Elle..aku sambar...ok now jadi handbag baru g keje













16 comments:

Chekgu Azrine said...

handbag tu rock arr
lawa sangat!!

diana aziz said...

Nana pon ader beli handbag..... heheh

Liyana said...

sy beli baju budak2 je. xdan nak beratur. giler ramai org haha

Mar Mansor said...

kasut bercorak2 binatang...tapi semua sesuai dengan handbag tu

Amanda Suria said...

wah....leopard...ular sawa...aummm....

~ NANA ~ said...

kemain lagi kakmy ni shopping...jeles!

ibu aqif said...

Metrojaya ni kat mane ek sis...hihi.bestnyer menyoping...

anis abdullah said...

Handbag tu exotic ko. Untung murah gila babeng..

SyimaSyaz said...

mane pic mainan? nak tgk gak...hehehe

Yana Ujang said...

nk beli handbag baru gakkkkk...huu tggu next sale aa.. :p

ameris said...

kat bawah tm ada sale sokmo ke mimi? cam syok je soping bawah opis.

umie shahidah said...

tlg la soping tuk kite...ngeh3

~Lieza~ said...

Kak miiiii...nak handbag rm30 gak...sobsobsobs...

Mommy_Cha said...

hamboih sakan kau kak.
ni soping pra raya eh?
hahahahah

Anna Shafize said...

hai semua..salam perkenalan :)
http://hanyakasihcinta.blogspot.com/

Bitt (double IS) said...

i suka yang snake skin tu :)

Google