THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 April 2014

Mengimbas Memori Baby Fayel bersama Mini Photobook

Akhirnya 2 lagi mini photobook dah siap...so total menjadi kan 7 mini photobook dah complete tebus...ni promo dari Groupon last year...Pixajoy baru ni pun ada buat promo free mini photoboook gak..selamat ku rembat dua...tu nanti la tak siap lagi...ni nak tunjuk 2 lagi koleksi terbaru yang dah siap...koleksi semua gambar gambar Fayel mengikut umur...koleksi 1 Fayel born - 4 bulan...koleksi ke 2 Fayel 4 bulan - 7 bulan.. ..semua pic baby aku kumpul kan menjadi koleksi...setiap detik moment indah bersama anak tersayang...

Ya Allah bila tengok koleksi ni rasa rindunya Fayel kecik kecik dulu...sekejap rasa dah besar...nikmat mengandungkan dia dulu..saat dia lahir..moment perangai berubah mengikut usia bulan by bulan...eksited sangat....tersengeh sengeh aku ngan bang megat duk nengok koleksi gambar...thanks jugak terutama pada Nik Queen yan tolong mendesign deko photobook...berkerah mata tenaga masa buat photobook yang awesome...ok uolls aku suggest buat la photobook ni...kenangan masa depan...kadang simpan takut corupt pulak kan...nanti ada promo free lagi kita grab ye.......yeayy jom nak share photo Fayel ..





KOLEKSI MINI PHOTOBOOK NO.1 (BORN-4M)











KOLEKSI MINI PHOTOBOOK NO.2 (4M-7M)













5 comments:

Mally said...

Thanks alot kak mimy coz bagi idea utk photobook nie...
I ada 5 voucher free tapi xtahu nak buat apa!!!
Lah ni i curi sikit idea kak mimy okay!! jgn marah ye... :)

DYatie said...

Mimi. Kte hr tu tak bksmptn. Sedih betul. Sobs. Sobs. Sobs.

SyimaSyaz said...

ni dlm hp ada 3000++ pic Aisya... campur video dia, campur pic selfie dia... memang patut kena ada photobook jugak ni

Chekgu Azrine said...

Teringin nk buat..tp rajin ke??hahaha

Z@i Z@mR33 said...

bestnya...teringin nk buat gak cmni

Google