THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 April 2014

Membeli Perfume di Metrojaya Warehouse Sale

Habis la kitaorang orang TM pokai hahaha...sebab Metrojaya datang bangunan TM buat warehouse sale atau bahasa melayu nya jualan gudang...hehehe pepaham la kalau dah jualan gudang tu...dalam bangunan lak tu tak yah susah gi jejauh moh la lunch kita soping...merabakkan poket...kiki...warehouse akan berlangsung selama 7 hari start 23 - 27 April 2014..so ada masa lagi memborong...tetiba hari tak makan takpe ni...satu hari barang menjinjit naik opis...pitammm.. 

Tadi aku sempat turun untuk hari pertama...baru hari pertama rileks..tapi tak rileks sangat...super ramai staff dan aku rasa orang luar...jalan pun berlaga laga..punya penuh orang dalam dalam TMTC...kira macam bangunan konvensyen...memula pakat gi geng geng..sampai sana berpecah tak leh sesama dah...sorang kesana sorang kesini...macam macam la ada jual...boleh nak kata murah sangat tu boleh la tahan nya...ada murah ada berbaloi...orang beratur pun ramai padahal kaunter banyak tengok betapa kaki soping tak staff tm hehe 

Untuk hari pertama ni konon nak jenguk dulu kan...tak boleh percaya...mementang dah gaji...aku terjebak perfume...hari ni rembat 3 botol terus...huwaaaaaaa mandi perfume la ko bulan ni....perfume aku dah tinggal sikit..memang cun sangat...harga pun sangat berbaloi harga 3 perfume kalau beli luar bersamaan 1 perfume...kira ok la tu kan...beli sini dapat 3 terus..nah hamekaw...suka suka sangat...boleh la kan meh nak tunjuk hasil leburan poket hari pertama jualan gudang hehehe...esok apa tah nya aku beli..ada sampai jumaat ni..hoi habis la..duk diam diam la kat opis...aci tak hehe


Jom sapa berdekatan meh datang sini...


Hari pertama diserbu staff TM aje la heheh

Apa aku beli di hari pertama...



Heheheh perfume perfume

Harga merundum melampau...hehehehe...okla tu kan...dapat 3 terus


perfume rembatan  tadi Moschino Funny

Moschino Glamour
Perfume Nine West  Furry Kiss











5 comments:

mOoN IzzaN said...

haaaaa.. giler murah... kak,,, nak kirim perfume gak boleh tak? hehehe...

anis abdullah said...

Murah...erm titiba rindu kerja dalam mall

diana aziz said...

wahhhh.... best2... nana bar hri ni nk soping. jom turun mimy!!

SyimaSyaz said...

kat bangunan citibank tu pun sama... sebulan 2x camtu mesti ada warehouse sales. biasa mekap2, kasut, perfume, bag2... tp paling ditunggu jam la sebab ada brand guess smp 70% sales.

Mrs Nazar said...

menitik darah idung nengokan harga gini...berbali2... boley meroyan !! nasib baik jauh... kalu x mau terjebak jugak nih

Google