THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 April 2014

Pengguna Produk Tak Setia Bertukar lagi...kali ni Produk RAHSIA


Hi lama tak update ...meh saja buang masa story...aku biasa lah pengguna produk yang tak setia...kasi tukar bila boring...bila muka nak cantik oii...ok baru ni aku tukar Safi Manggis...pastu rasa macam takder perubahan....obses sangat nak muka licin halussss mulus....lalu misi mencari apa produk kasi halussssssssssssss....teringin la nak muka licin berseri melepak...

Sebab teringin...aku mencuba satu produk rahsia...wah rahsia sangat dah kenapa....malu la..hikssssssss...malu kang tak menjadi nak licin bak halussssssssss....bagi la diri test test dulu...test test muka rosak padan muka...hahahah...tapi aku jamin produk ni ok ...produk ni kebanyakan orang tukar penjenamaan je termasuk artis pastu tukar labelling..pastu kita pun ingat tu memang produk dia kann.. padahal beza labelling je pun

Aku baru cuba ni..aku pun bukan la setia sangat...rajin sangat nak bertoner , berkrim bagai ni...kita tengok ...doa doa la rajin ...nak cantik jangan malas ok...tu je...so sekarang gigih akak dah 3 hari 3x pakai...apply pagi dan malam...hasil aku rasa kulit rasa macam seri seri...ecehh sori bab perasan bagi kat aku..haha matikla kena kecam...apapun ni aku rasa....tunggu la dik non semua eh...tunggu sebulan tengok camana...kalau ok aku reveal ...pastu leh ar korang memakai pulak...wahh gaya macam nak menjual..apapun tungggu..doakan muka aku halusssssssssssssssssssssss


Rajin sangat konon ni bertoner krim ..produk RAHSIA ku nama kan...packaging masih kosong sebab nak seprise...kot la muka cantik nanti baru ku lancar..kang muka bercapuk malu aku kena kecam..biar aku pakai dulu eh...
 Hasil 3hari dan 3x pakai...sorry eh ni bukan 360 camera eh..aku tak pakai apps 360 utk camera...



Ehem ehem agak agak sebulan nanti sama tak macam Adira...katanya dia pun pakai produk yang sama...ngeeeeeeeeeeeeeeeeeee




















9 comments:

Aeen said...

ade nmpk jugak la perubahan kak..:)

diana aziz said...

Pm2.. hahah... tetibe kan..

Chekgu Azrine said...

tak saba nak tau..nanti cecepat kongsi ye...kalau cantik akk pun nak..ngeeeee

mOoN IzzaN said...

mcm best je... :D

DYatie said...

Wahhh. Apakah itu. Kite yang organic aid tu pun dah jadi malas my. Seminggu dua je rajin tepek moisturizer. Haish. Pemalas tu ssh beno nak buang.

Umi Nazrah said...

salam singgah. perubahan yang ketara tu. alhamdulillah ^_^

Liyana said...

kak bape ringgit? haha pm pm

Juni Lambok said...

kak..nk try perla coffe x? RM50 sekotak, ade 20paket kecik dlmnyer..

♥ ROS ♥ said...

Ros tahu, ros tahu.. Kahkah...eksyen plak :p

Google