THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 May 2014

Mini Photobook Koleksi No.8 ..dari Pixajoy

Saja je nak share...bagi jeles sikit ngeeeeeee...tak baik bermotip jeles kan...hahaha saja nak bagi pembakar semangat korang rajin sikit yang dah beli photobook ni...baru ni pixajoy ada promo sama macam photobook ..mini photobook for FREE...harus  la beli..tapi sempat beli 2 je....hukhuk.....tak sempat nak beli banyak ..ok grab dua yang sempat..cadangnya ...1 untuk family album dan satu lagi untuk wedding......album wedding kan besor gabak...nak tengok kena angkat dan berat...ok so buat mini photobook...

Terbaru mini photobook dari pixajoy dah siap..kali ni di design oleh Ctmah pulak...saja tukar hasil tangan idea pulak...ternyata Ctmah sangat kreatif..hasil design dia buat aku teruja...suka sgt...so pasni Ctmah kata dia terbuka hati nak buat design ni..apa apa boleh whatsapp dia yer CTMAH -0102217745.....Ctmah sedia membantu deko untuk korang yang tiada masa nak mendesign heheh....

Untuk kali ini hasil dari pixajoy.....bagi pendapat aku yang dah ada 7  mini photobook dari photobook malaysia...aku lagi suka pixajoy..glossy kertas dia...shine shine gitu..kemas...kertas pun tebal...so aku vote pixajoy...ok pasni ada pixajoy offer free mari kita grab 10 terus hehehe...ok bye ..sila la jamu mata mini album koleksi peribadi yang ke 8....family album kekdahnya............



Pembungkusan pixajoy yg kemas

Muka depan...cantik.tak..ctmah design

Selak muka surat pertama..budak model yeos heheh

Oh sweetest word dan gambar



Baju putih pulak



susunan cantik..sebelah papa sebelah mama

anak beranak 

adil sama bagi..mama ada papa ada...hehe

ehem ehem..jangan ganggu pacar ku boleh??

moment bersama

candid candid photshoot

ok dah habis...

muka belakang pun cantik ctmah design




7 comments:

Chekgu Azrine said...

Lawa sgt..akk xrajin cr nk bli photobook ni.huhu.nti nk try la.nk swh ct mah design la jgk

sarah shamsyul said...

Cantikla ctmah wat.kemas.mmg pro sgt.nnti klu dpt grab,nk suh jugakla

Bitt (double IS) said...

zaman skang pakai photobook je tak payah susah payah nak print...dia designkan ke? sebelum ni i buat kena design sendiri depa yang printkan...dari kulit sampai ke belakang sendiri masukkan...ala2 kasi kertas kosong la gituw

Z@i Z@mR33 said...

cntikkkkk

LydSunshine said...

cantiknye.

mc laa said...

akak siyess lawa . shoot gambar kat mne kak ?

diana aziz said...

mimy, cantik la... jgn ganggu pacarku.. agak2 ada yg terasa tak? mihmihmih...

Google