THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 May 2014

fiefa9009 Mom & Baby Contest and Giveaway.


Tajuk
“The mother’s heart is the child’s schoolroom.”

Tarikh
15 Mei 2014 hingga 15 Jun 2014

Hadiah-hadiah

Pemenang pertama:
Kain cotton 4m (Warna dan corak akan diberikan
mengikut penganjur ya) Gambar hanyalah sebagai contoh.
Pemenang tempat kedua:
Castle tent
Pemenang ketiga:
PopChef


Syarat-syarat nak join pula:
  1. Korang kena follow blog ni fiefa9009
  2. Korang kena follow jugak blog penaja hadiah iaitu Mommy's Station  dan FB Mommy's Station
  3. Korang boleh join contest ni samada kat blog atau kat fb tapi make sure bagi penyertaan melalui FB korang kena buat public untuk memudahkan saya view.
  4. Tajuk entry mestilah fiefa9009 Mom & Baby Contest and Giveaway.
  5. Copy gambar tema, tajuk, hadiah, syarat-syarat penyertaan dan tarikh tutup kemudian paste dalam entry GA. Lepas tu letakkan gambar-gambar yang sesuai dengan tajuk. Hanya gambar ibu dengan anak sendiri atau diri sendiri dengan ibu kandung sahaja yang akan diterima. Anak atau ibu orang lain adalah tidak dibenarkan.
  6. Dan bagi melengkapkan gambar tu ceritakan sedikit mengenai gambar. Panjang-panjang xnak yer. Jenuh nak baca.
  7. Lastly sila paste link entry GA korang kat ruang komen entry ni. 3 orang pemenang akan dipilih berdasarkan penyertaan yang paling kreatif dan dapat menambat hati juri-juri yang akan dilantik.

___________________________________________________


"My Litte Boy,you remind me how so much depends on days made of now"

"There is my son,,he kinda stole my heart,..he call me MAMA..owh how sweet"















5 comments:

Mommy_Cha said...

nak join!
lalalalala :)

SHAHIDATUL AKMAL said...

dah join.. thank for info
http://shahidatulakmalrazali.blogspot.com/2014/05/fiefa9009-mom-baby-contest-and-giveaway.html

amal said...

sweet like kisses! hehe.. good luck kak!

fiefa said...

So sweet.. Nak kiss camtu jugak la

diana aziz said...

Untungnya ada anak. blh join ape2 contest je.. anan ni ada anak tekak & anak rambut je la... :)

Google