THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 May 2014

Kembali Bekerja

Huhu sebenarnya lama tak update sebab aku amik cuti direct dari 8 May sampai ke 13 May....dalam tempoh ni hanya applied 2 hari je Annual Leave...jimatttttttt...kebetulan opis bagi 8 May tu cuti ganti untuk cuti agong akan datang....wahhh sedap...ok aku amik direct terus...heaven nya ko cuti direct lama ni..paling suka naik lemak adalah Fayel...celik mata tengok mama ada je pepagi...seharian mama ada je...hehehe..

Apply cuti memang sedap ar...tapi tak sedar cuti makin sikit...hahah pitam la raya nak amik cuti...ok keep cuti yang tinggal 12 hari itu....bertahan kah 12 hari till raya...entah...tak tau.....plan asal cuti applied direct pun sebenarnya nak balik kg..tapi plan asal lari....haha...bang megat tak boleh cuti..so keras kejung duk rumah...duk rumah pun tengahari merayap gak ..banyak urusan seri paduka baginda...heheh...Fayel tetap hantar ke tokmak gak tapi lambat sikit la...

Ok hari ni kembali bekerja..rasa macam dah cuti lama sangat aku ni...hahah...email masuk jangan cakapla...penuh inbox...pagi pagi jenuh delete inbox...keje pun dah menimbun...pehhhhhhh...ok daaaaaaa...pagi pagi nak masuk meeting...lemau lemau...ngantuk pun ada ni...sebab dah biasa tido kul 3 pagi teman anak bujang tengok tv...hamek...dalam kete terbongkang tido..nasib bang megat bawa kete hihih..ok iolls nak share pic apa ku buat direct bercuti itu..hamboii ada gambar..biasa la iollss kan...heheh



Dating ngan Fayel gi makan SR..hamboi dia makan besar lunch ye


Celebrate sekali besday Aini...geng gombak lunch sesama

Kelahiran anak buah baru..baby Z...nasib baik mak ngah cuti tau..lama sikit mengulit dia....

Melawat baby baru prety bird Ctmah...comell sgt..montok macam kakak dia licha

Then ke Bangi nak gi rumah Airenz jenguk baby baru gak..anak no.2 gak..hehe amik berkat...baby Afham comei nya bambam..baru 30 hari berat dah 5 kg...aku gerammm 

Cuti direct pun baju tak berlipat...pffftttttttttttttt..sebulan nya tunggak..

Rutin anak bujang 2 pagi dan kartun feberet...masalah nya kartun ni dah tukar time kul 2 pagi...tension aku ...huwaaaaaaa lewat nau...





7 comments:

Chekgu Azrine said...

Hamboi sakan btul mimy bercuti..
Happening erk

Allene said...

jalan2 tgk bby baru....amik aura bnyk2 kakmi...

diana aziz said...

Nana 4 hari x masuk opis, senin bru2 ni rase lemau gile nak kije... rase cam dh setahun tak masuk opis.. hahah...

DYatie said...

Lewat nya fayel tdo kan. Pagi2 dia bgn cmne my? Kte sjk arissa balik sini pukul 10 dah kte ajak tdo. Sbb kt kpg dia tdo 11/12. Tak boleh jadi klu dgn mak nya pn gitu. Huuu.

Haslinda Sadiken said...

katun apa tu fayel...rabak la mata nak tunggu smpai kul 2pg nak oit..

Queen said...

bestnya cuti lama2 pun masih ada 12 hari.. nik kena jimat2.. T_T

::puan ungu:: said...

Time kasih k.my datang melawat baby Afham=)

Google