THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 May 2014

Lipmatte NYX dah sampai Malaysia ...yeayyy

Syukur dan tarik nafas lega....akhirnya yang ditunggu tunggu order lipmatte dari US dah selamat sampai Malaysia ....so now proses aku nak mengepos untuk sesapa yang mengorder....so bukti tracking disertakan untuk menyatakan kenapa proses pre order mengambil masa yang lama untuk sampai...so tak payah nak speku....lipmatte aku ni jual fake la...tak ori la....pastu kata aku tipu la...ntah bila la barang nak sampai lambat sangat...so di harap dengan bukti tracking dibawah...sapa yang bertabah tu terus tabah la ye....tak tabah dan sabar jangan beli lagi dengan aku....sephora banyak berlambak katanya....go ahead....barang sampai ditangan ....next aku tunjuk pulak berbatang batang lipmatte yang aku order...bukan takat 1 - 2 batang...tak yah nak kecoh sangat....ok tunggu ...harap bertabah bertabah....






















2 comments:

Google