THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 May 2014

Pre Order NYX LipMatte Lipstick

Salam semua...ada barang baru iolls jual...dari obses menjadi pemakai tegar...now dapat berpeluang menjual pulak..yeay...ok untuk namanya pompuan yang suka kan lipstick...color cantik di bibir...

Ok aku nak buka order untuk Lipmatte NYX ..sana sini tengah hot sebab selain color cantik ...lipmatte ni best..sebab lasting...NYX ada di jual di mana mana SEPHORA...tapi lipmatte ni hot item...selling fast...sebab tu kalau dengar ada je merungut color pilihan untuk LipMatte cepat sangat sold out

Order dibuka sampai jumaat ni yer....harga sebatang RM24 (tak termasuk postage (Semenanjung  RM6/Sabah Swak RM10)...apa lagi meh kumpul order ngan kawan kawan....untung postage tau...lipmatte ni ala ala gloss tapi dia matte..review yang pakai ramai repeat order....termasuk la aku...hehehe...sangat suka kekdah nya lipmatte ni....

Cepat cepat drop order....booking with payment...barang adalah PRE ORDER...NYX adalah brand dari US dan semestinya aku jual ORIGINAL....lipstick dijangka sampai 2 minggu...urusan order bukan dari aku...aku cuma kumpul kan order ....tak tau nak color apa ok takpe aku boleh tolong consult kan...ewah macam beutician...

Untuk order or pertanyaan boleh melalui :

email nor.zmy@gmail.com
whatsapp 0122056935



Hurry up...selling fast order closed by 9 MAY 2014 ( FRIDAY/JUMAAT)...ingat ye kalau nak ready stock sila ke SEPHORA...ini hanya untuk PRE ORDER SAHAJA...TQ



Senarai Lipmatte


**Amsterdam - merah
**Monte Carlo - merah
Morocco - merah
Conpenhagen - merah maroon
Transylvania- merah gelap hitam
Ibiza - Merah light
**San Paulo - Pink 
**Antwerp - pink
Prague - pink 
**Milan - Light Pink
**Istanbul - Natural Pink
Cannes - Natural pink nude
**Stockholm - Natural Nude
**Zurich - Natural Nude
**Buenos Aires - Natural Nude
** Athens - Natural Nude
** Abu Dhabi - Brown Gold
London - Nude brown
Cairo - Very Nude
Tokyo - Light Pink
Sydney - Light pink
** Addis Abba - Hot pink


** HOT SELLING..





 Lipmatte hot selling NYX...


Koleksi Warna...confuse boleh tanya aku untuk advice...setiap bibir berbeza warna


Stockholm

London

Antwerp

 Amsterdam

Monte Carlo

Addis Abba

Istanbul








8 comments:

Cik Puan Rara said...

semua akk dh ada.wahhhh! teringin nk antwerp tu.hehehe

diana aziz said...

Adesss.... mimy jahat!! matik laa habis duit beli lipstick ni dgn mimy nanti! pndai tul promote..

JunAina said...

Nampak cantil lipstik tu, warna2 pun banyak pilihan...

ctmah said...

sila consult saya kak!hehe

Juni Lambok said...

naik gilozzzz nengoknyer..hihi mcm comel jer, mcm nk jer...

Ros Anis Rusli said...

pehhh byk gila koleksi kakmy!anis ada 1 lipstik je nih!huhu...

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

haaaa.. baru tgk je dah jatuh cinta! really love matte lipstick/gloss, !

Amanda Suria said...

teringin nak semua2 tuh...hehehehe

Google