THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 May 2014

Handbag Iolls From Primark UK...pfffttt

Salam ...bila ada benda baru nak share harta dunia...eh harta ke.??..lebih kepada koleksi sebenarnya...jangan ada yang salah paham eh...bila akak kemain nak menunjuk handbag di blog...blog ni dah sinonim apa aku suka beli....beli pun bukan la mahal mahal pun...sapa pernah baca blog pasal handbag...aku ada satu kegilaan dengan satu jenama PRIMARK ATMOSPHERE dari UK...bukan ulu klang...United Kingdom nun...hamboii dengar kemain...hebat nau aku...beli bag over the seas...hehehe...ala kirim sajo...

Sapa gi UK aku mesti nak kirim handbag ni...suka sangat...obses dah jadinya...satu sebab handbag ni murah...design selalu menepati citarasa mata aku....kalau selalu orang kirim UK ..sure beg designer...tapi aku tak minat...aku suka dari Primark ni...harga mampu milik sangat la golongan marhaein macam aku ni...so tips untuk nak juga handbag primark macam aku ni...sesapa kawan or sedara adik badik ke yang melancong UK tu...korang ngendeng la nak kirim...harga dari 6 pound hingga 12 pound..giteww...then convert la 5 or 6 ikut rate semasa

Aku kebetulan ada kawan belajar sana...nama Azie...Azie ni baik hati suka je nak tolong aku gi shopping kan kat primark...pastu Azie get ready wasap ngan snap gambar apa je dalam primark tu...huwaaaaaaaa serius bukan terpengaruh beg je..macam macam lagi..tutup mata...so untuk parcel pertama aku borong handbag dulu...walaupun rencam dah ni nampak kasut la...baju Fayel la...adehh...poket berlubang 50 sen dah ni...hahahah....parcel pertama kiriman dah selamat sampai Malaysia kelmarin...order awal bulan Jan kalau tak silap...makan masa sebab Azie study..tunggu dia setel Exam ..then tunggu Shipping guna laut bukan terbang...hehe takpe la..janji sampai....
\


Hi Azie memborong nampak on behalf hehehe....tq sayang ketat ketat..ada lagi ni nak kirim...watch outtt

Nah ko parcel besar sampai opis...kena bahan aku hahaha...besar kot

Lambakan handbag kawan kawan lain yang mengirim

Mine Mine...hehehe terselit gak aku nya 1 je...suka besar gile handbag ni...harga 12 pound...kira sendiri..dan azie kata paling mahal sebab besar...tp stil murah nk compare hbag even malaysia pun kan kan

Ok dah rasmi....sila la cuci mata koleksi ke 5 primark ku...besar gabak giler...sukaaa..segala benda aku letak...pastu tak jumpa kunci punggah bahaha




12 comments:

Syima Syaz said...

yang color cream azie pegang tu cantikkk.... cis... menci rasa... hahaha

Chekgu Azrine said...

Nak jugak kirim blh ke sis..hehe

Cik Puan Rara said...

besar! senang nk sumbat segala brg,hehehe. nk oder jugak lah 1 ngan azie.

Syuhairah Anuar said...

kak...azie tue husband dia nama aleemi erk? rasa nye azie ni wife kawan sy...kebetulan plak kan kak.hehe

Syuhairah Anuar said...

kak...azie tue husband dia nama aleemi erk? rasa nye azie ni wife kawan sy...kebetulan plak kan kak.hehe

diana aziz said...

yg itam putih tu lawa..........

Liyana said...

skirt kak mimy tu cantik. hehe. eh kenape nampak skirt pulak nih heeeeee

chuya - the mother of A's said...

mimi, nt beli handbag organizer.. kat gropoun ada.. 35 dapat 2 beg.. senang nak tukar2 handbag n senang nak cari barang hehe

S.n.Fariza said...

kerlasss kak mi..

Amanda Suria said...

semua pun lawa kan Mimi....

DYatie said...

UK uols! Hehehe.
Hari tu nak kirim jugak dekat Azie.
Tapi poket bocor kat Malaysia awal2. Haha

Mar Mansor said...

bergaya abis..

Google