THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 August 2013

Fashionista Raya Mama n Fayel

Kalau di tahun lepas dia masih baby lagi 8 bulan usia...duk berdukung aje la....sana sini orang duk kelek kendong...tahun ni umur dah melangkah setahun dan boleh berjalan berlari agak seronok la sikit...lagi pulak dah pandai salam...dah tau angpau...dapat angpau je pas kat mama selaku akauntan...muahahahah best tul pastu malam malam hening sunyi sepi duk mengira duit duit angpau..hehehe....duit simpan tabung haji ye Fayel...

Satu lagi yang best tahun ni Fayel dah pandai posing..tiru sapa....harus la aku....ngeeeeeeeee,,,,dah mama kaki gambar..gile kamera....kat umah mertua aku ada ruang sesuai nak memosing...hari hari kat situ la dia duk posing....hamboii kemain anak bujang sorang...Fayel panggil posing...peace...kalau peace je mula la dia in action heheheh...mula la papa Fayel jeling ko...hahaha dah anak bujang terjebak kamera...


Posing 1 Syawal

huhu machoooooo konon

Ewah tangan gaya tangan belakang tu

ala mata dah ke lain pulak

 dah start melilau...tapi tangan dah macam YB melawat kawasan tu hahaha

gaya di petang 1 syawal...sudah tukar baju ...huhuh..jom raya bersama seluar kuning yang murah ni RM5...baju superman tu pun RM5....lalalala..mama fayel suka murah murah janji stylo

Ngeeeeee..ewahhh

Alo alo....kemain

Ceh ceh nak gi mana tu..raya la oi ijomm

2 Syawal dah ready bangun pagi hisap susu tengok kartun

Ok ready pose..susu tu tak tinggal


Style Kpop In da House...color block..seluar hijau RM15..baju disney RM15 ...ok 

My son yang suka posing...


Dipetang 2 Syawal tukar baju sempoi superman dari atas sampai bawah.....jom terbang beraya

 Raya ke 3 Syawal....aku nak posing baju dia pun sama...okla...berduaan...

Yeahh steady baju raya ke 3 ala ala abg sangat...ini style papa dia...love this shirt I wear Jeans tshirt cap Tesco RM8..Jeans GUESS down town RM35....


My boy ....susu tak tinggal ye...

Raya 4 Syawal...style mekanik..overall ni brand GAP...orang bagi masa last year...baru tahun ni muat pakai...siap kasut Safety boots...

Eh EH tangan tu kemain kan kat tangan

Jom posing ngan mama eh.....tak nak wehhh..hamboiiiiiiii

Tak kira paksa jugak....hahahaha




Raya Ke- 5 Fayel pakai Sepende Raya Spiderman je sebab DEMAM...hehehe







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

24 comments:

MimahAjil said...

hensem oii...boleh jadi model pakaian kanak2 la Fayel...

Ros Anis Rusli said...

kak, fayel ensem sgt..leh jd model..

PinKy MoMMa said...

kemahennnn baju bnyak sgt niiii! mama ko tak abis2 la nak kpop..makan ati apak nyer tengok hahaha..

e k i n ♥ y u s r i said...

ensem abg fayel nie

butterfly said...

ensem dan comel abg fayel kita nie...

p/s: salam perkenalan dr akak utk
mimie selamat hari raya...

D Yatie said...

Ala Fayel.. jeles auntie tau Fayel hebat posing.. arissa lagi kat Sarawak sana lagi liat hoi. Nak keluar umah aje keje nyer.

intandayani said...

Baju last tu lawa la..

yUmiE AzuRa said...

hahaha nasib awk le fayel dpt mama giler posing gak.tp xpe,aunty suke je tgk awk:D

missayu said...

suruh Nia ngorat fayel la....larikkkk

Queen said...

hensem.. siap songkok senget.. bukan main lgi.. hehe..


budak2 ni pki ape pun cantek.. sufiyyah tahun ni tak dan nak tukor2 baju raya pun..

Bitt (double IS) said...

hensemnyaa....dah pandai possing... ;) selamat hari raya mimy & family, maaf zahir dan batin

Liyana said...

handsomenya fayel!

Umi Qi said...

Smart betul baju2 fayel

Fida Ghazi said...

paling tak tahan..kasut pun tukar2..haha..
mama & anak memang pandai begaya!

Aty_Fared said...

kemain bergaya anak ko... :)

Riana said...

hensemnyer fayel..bole jadi model!

chuya - the mother of A's said...

Next top model ni..

ciNDerella stRikEr said...

hamboi...baju2 raya fayel. kerlas..suka tau

miazara ina said...

pergh bergaya fayel dpn kamera..hehe

Ann Ishak said...

demam sebab terlebih posing hiksss

salwana nordin @ che'wa said...

style!!!

aduhai tiba2 tringin anak boy bila tgk fayel

Liyana said...

amboi fayel hensem nyerr... kpop gitu :)

Kella said...

besar dah hah si fayel ni..

selamat hari Raya mimy..
maaf zahir dan batin...

ariana8733 said...

makin beso makin encem dak fayel ni...geram tgk aksi nye, dh mcm mama kuat posing ye...^_^

Google