THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 August 2013

Selepas Pulang Beraya

Salam... welcome back...selepas seminggu pulang ke kampung untuk berhari raya...berseronok makan juadah raya...berseronok berjalan raya sana sini....berseronok Fayel mengutip duit raya..muahahaha....now is back to rutin...pulang ke KL sudah....musim orang KL beraya pulak....nanti kan sana sini open house...yeahhh ..yahoo....cerita raya menyusul nanti la eh....nak hilangkan penat badan beraya....dah la balik kg je aktiviti mendobi je 4 x trip...pastu siap lipat baju susun semua....kemas rumah...hadoii kepenatan...ok semua nanti jemput ke rumah beraya ye...nak datang bagitau...kalau tak makan kuih raya aje la yeeeeeeeeeeeeeee...



Balik kampung oo balik kampung...ready gentleman...start ur stereng hehehe

Driver kepenatan juga...letih memandu bulan puasa

Selamat sampai Kg Tganu..menu juadah utama pantai timur..Nasi Minyok...rendang ketupat takde eh

tema beraya kami....hitam itu menawan di pagi raya heheheh

5 syawal di uji anakanda demam panas pulak....sampai balik KL demam lagi

Selamat tinggal bumi Terengganu...sedih nak tinggal tok ki dan tok mok....kat sana manja habis....ye la orang melayan

Hamik kau selonggok baju nak mendobi kasi lipat...ni first trip ye..ada 4 trip

Selepas raya makan maggi jugak yang sedap...EA buat sebab tengok bini tak habis asik mendobi menyidai..baik pulak hehehe

Bila dah balik KL ...juadah raya yang aku tunggu...Hai Nasi Impit, Rendang,Kuih Kacang.....kalau orang dah muak....aku tak muak lagi.....cravinggggggggggggg
















Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

PinKy MoMMa said...

aah teringin kuah kacang lagi laaaaa...nak buat mcm tak larat dah huhu..sedappppnyerrr!

fayel, belanja aunty makan kepci boleh tak? duit raya banyak kan hehehe

Ayu sukatiakula said...

heaaven kan dapat makan nasi impit ngna kuah kacang.. memang nanges kalu x dapat pagi raya

Chekgu Azrine said...

Samala kat sini.
Loundry je 5 trips..hadoii!!!

Umi Qi said...

BEst hari raya akak di terengganu meriahhhhhhhh...nasi minyak tuh kt pahang pun sama kak..mmg kami pun beraya ngan nasi minyak heheh

Aty_Fared said...

Aku pon gigih mendobi baju.....sampai rini tak siap lagi..huhu

ctmah said...

xabes dobi lg kak!baju budak kecik tu yg paling byk...nk sidai bapakla malasnye..sobs sobs sobs

Diana Aziz said...

Kat Trg, kalau tak nasi minyak, nasi dagang.. tp kalau belah family nana, diorang sekarang buat nasi beriani... bulan puasa turun berat sekilo dua je.. bila dh raya, berat badan naik berkilo2.. hehehe

Misz Pinkie Winkie said...

hahahhha..banyak giler mendobi kak...basuh ok lagie..nak menyidai..nak melipat..azabb oiii..

aii nasi impit kuih kacang, rendang tue..mmg peberett..dulu masa nak bersalin cari nie dulu..baru redha masuk wad..hihi

Qhaifa Nur said...

salam aidilfitri...

bab basuh baju dah beres...lega
betul tu lepas ni open house pula menyusul...

Rosnizawati Zawawi said...

Mimy..nk tya mna beli stereng fayel tu?

Google