THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 August 2013

Album Photobook Fayel Birthday Dah Siap...Yeayy

Mood raya tukar mood birthday lak..huhu saja je spoilt kan...lalalala...yeayyy akhirnya setelah berbulan bulan....besday Fayel dah berlalu awal tahun hari tu...baru ni ha terhegeh hegeh akhirnya berjaya siap juga sebuah album kenangan berbentuk dalam photobook...aku tak hire memana photographer masa birthday Fayel....nak jimat..baje takdo...just guna kamera sendiri aku suruh adik aku snap snap sana sini sekitar majlis...plan nya memang nak buat photobook la...konon nak buat sendiri ...nan hado.....salute sapa yang rajin design sendiri....aku mak mak malas....baru siap letak gambar aku dah blur...terbiar photobook ..till sampai la expired...

Sampai la satu hari ku teringat kat Nik Hakimah (Queen) pernah tengok dia buat photobook untuk anak dia Sufiyyah...then inbox dia tanya kot kot boleh design kan photobook untuk Fayel...luckily dia memang amik tempahan design....yahooo...just submit CD dan order photobook yang kita beli kat groupon or memana....nanti dia akan design...aku memang serah bulat bulat apa nik nak design..terserah...orang tak kreatip macam aku memang tak kisah....aku trust hasil kerja tangan nik mendesign...harga jangan risau masih dalam bajet yang reasonable...takde cekik darah...kira nya mampu milik la...kalau aku mampu milik kira nya korang pun mampu beli...well know me...mama fayel kan suka murah murah aje

At last masa nak dekat raya Nik email tunjuk copy design if ada nak tukar ke apa...aku dah teruja sangat dah...serius tak terkata....rasa dah tak menyabar dah nak dapat in hand photobook ni...aku terus setuju je....tak payah nak komplen sangat la....aku sendiri belum tentu nak buat design sendiri terkial...kira beruntung bertuah la ada bisnes design album ni...tq Nik....hasil kreatif kamu dapat la ku realisasikan kenangan album photobook birthday anak bujang Fayel...dah dapat tu asik la membelek duk kelek aje sepanjang masa....Fayel hari hari duk buka album dia...kemain belek macam baca buku...berbaloi baloi la....

Untuk yang berminat berphotobook tapi tak tak ada masa nak mendesign like me...boleh la contact nik....email sebarang pertanyaan di (nikhakimah@yahoo.com)......nik sedia membantu....kalau ada promo photobook korang just grab beli nanti submit CD and voucher kat nik...upah design tak mahal...jangan risau tapi berbaloi hasil nya.... photobook junior album (20pages) je pun boleh..  =)selain itu nik juga sediakan perkhidmatan photoshoot start dari rm150...album depends pada size dan jenis  ..if nak buat photography session pastu amik dgn album jugak....... junior album (20pages) je pun boleh.. boleh tengok tengok kat sini http://www.facebook.com/quinyphoto




Mempersembahkan album birthday photobook Fayel setahun

Promo groupon photobook hardcover potrait 40 pages RM52 only...:))

Pandangan dari tepi...macam buku tebal kan

Muka surat pertama harus la muka penganjur majlis tuan penaja mama dan papa Fayel

Selak belek helaian buku yang memuaskan hati....

Nik design kemas dan cantik bersesuaian ngan tema birthday kanak kanak riang ria...siap wording comel


Tak puas melihat setiap helaian ...semua gambar kenangan ada.....kenangan buat Fayel



HASIL KERJA YANG SANGAT SANGAT PUAS HATI...BERBALOI BALOI....SO I REKOMEN PADA YANG TIADA MASA NAK DESIGN BOLEH LA TEMPAH DENGAN NIK HAKIMAH QUEEN nikhakimah@yahoo.com









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

20 comments:

Ayu sukatiakula said...

comelnye... macam storybook

ayahmamilisa said...

alahai mimy..sweet, sweet, swwet, delicious sangat bak candy crush ..hehe..suka tengok photobook birthday fayel :)..aritu birthday lisa pon ambik gambar sendiri tapi tak cuci ape pon..ingat nak order jugakla ngan nik hakimah ni..thanx ye mimy share same :)

Cik Puan Rara said...

vahhhhhhhhhhhhhh~ nk buat jugak lah untuk buffday princess nanti =) thanks kak share.hehe.cantik album tu sbb kulit tebal.

Umi Qi said...

Lawa sgt2 sis....weeeeeeeee best yer nak baca photobook yeyyy...umi Qi pun dh ada reserved photobook bithday Qi nanti...leh letak gambar gojes ramai2 nanti yeyyy

S.n.Fariza said...

comel sgt.
menariklah

ameris said...

alamak...cam teringin. gmbr bday & aqiqah ritu dok la bertapa dlm pc. buat photobook ok gak..

mrs kayrul said...

cantik...cantik...cantik....kayrul nie ambik gambar dah banyak..cuci x jugak2...huhuhu

~ NANA ~ said...

suka suka! dari hari tu plan nak buat album utk ayish tapi sampai saat ni tak buat2 lagi...pemalas mama ayish ni...haha

Aeen said...

design dalam sama macam Raees punya photobook...waahh..idea menarik...birthday photobook...nant nak buat lah...:D

missayu said...

ayu ada lg 2 photobook tuk guna.....huhuhuhu.... Nak deco mkn bulan...muahahahha

Qhaifa Nur said...

kemas bila dibukukan...
baguslah...

NM02 said...

aku gak tak buat2 lagi. dah booking lama ngan member opis. hahaha... senang kan ade member yang jual mcm ni. harap aku nak bli sendiri dan buat sendiri, mmg tak la... boleh tapi mesti makan masa yang lama.

Kella said...

wooow.. menarik dan nampak fancy sangat.. boleh gak nk try la buat untuk kami ni.. saje2 je pun boleh kot kan.. gambo memang ada banyak nih! hehe

Mommy_Cha said...

best ni kak. kalo buat kita kasik gambo dia designkan jer boleh tak???

Allene said...

nak try la...

Wawa said...

Sgt2 cantek!

D Yatie said...

cantik sangat!!! kite gambo kawen pun tak print2 lagi. tu la kekdah nya konon nak diy sgt. bajet mcm rajin kaaannnn. hahaha.

Queen said...

thanks mimy..

haha.. termiss pula entry ni.. =)

alhamdulillah.. mimy suka dgn hasilnya


mmg kemas bila buat photobook gini.



ariana8733 said...

kreatif nye..cute sgt...

♥ ROS ♥ said...

Kak...cntiknya buku tu.l. Nak buat jugak, kak tlg leh?? Ros byar upah kak :)

Google