THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 August 2013

Sessi Bersalaman Laki Bini Pagi Hening Syawal

Alhamdulillah berkesempatan ber aidil fitri bersama insan bergelar suami....huhu..ayat tak tahan novel sangat....3 tahun menyambut syawal bersama laki bini...bila dah 3 tahun tu serius cakap menggunung ar dosa dosa aku pada sang suami...nak jadi isteri mithali solehah banyak lahai liku liku kena tempuhi...bukan senang ye nak jalani hidup sebagai isteri...semoga di beri ketabahan berganda dalam rumahtangga amin...namun aku manusia biasa tak lepas dari membuat salah silap...

So di hari raya ini..marila kita suami isteri bermaafan di hari mulia...mensuci dosa....bermaafan agak lewat selepas berposing bagai gedik kamera...dah makan semua baru la mengadap yang terutama suami tercinta....memula salam mentua....pastu salam EA...serius aku jadi memalu kucing...ye tau la aku isteri banyak buat salah silap...kuat sentap....kuat merajuk..kuat angin....kuat argue..kuat membebel...dan gemuk mana pun bini mu ni bang..apapun aku la isteri mu bang...huhuhu ...alo alo macam lagu AXL's pulak 

Tahun ni baru pasan aku tak banyak pic berdua...pic bertiga banyak ...check punya check hanya ada 2 je ..itupun kena paksa EA..muahahaha..sebab dia dah berlengas nak buka baju melayu tu pasal selebet je...tengok bini gak maintain mekap ....harussssss....pic pun ala ala bini syok sendiri...laki bikin muka tak minat je...emo jap ehhhhh...baru je bersalaman hehehe...ala biasalah tu gaduh manja kennnnnn...apa pun sapa tak sayang suami weh....okay i love u suami ku ...nak baby satu...ehh tetiba...hehehe


Tengok tengok bini kemain maintain...sang suami dah kepanasan membara layan peel bini suka kamera

Bang meh peluk rapat...badan laki bini lebih kurang aje...laki ku gemssssss...dia kata gemss laku ....uwekkkkkkkk

Abang...ayang minta ampun ye...bini yang kuat bebel hukhuk

Sambil bermaafan tenung mata suami aummmm...Fayel tak heran mak pak nya

Cium tangan tanda ikhlas bermaafan

Peluk laki bini tak boleh dipisahkan

Paling ku touching...feeling perantin baru...kucup dahi auwwwwwwww











Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

15 comments:

mekchu said...

amboi kemain tajuk siap hening bening bagai.. ni mesti kes byk wat dosa ni kan.. aku part salam2 ni sedih btol..

ameris said...

mimy sapa yg snap pic ni? so chomel..

ayahmamilisa said...

sweetnye mimy tang cium dahi tu..hehe..mamilisa pon same banyak dosa kat ayahlisa..adat berumahtangga kan, sedangkan lidah lagi tergigit..baru betul2 paham maknenye bile dah kawen ni..huu..
huhu..kitorang pon lambat salam raya coz layan anak yang meligat kan..haha..
p/s: mimy kenal ke sape ni..hehe..kite la dd (ayahmamilisa.blogspot) yang tegur mimy masa kenduri tahlil erina tu..salam kenal mimy..mimy lawa :)

Chekgu Azrine said...

sis..semalam jumpa sis..tak sangka sis sangat peramah..hahaha..suka akak!!

NeenaAnuar said...

comel and sweet bangat! aku jugak yg tak sempat nak rakam gambar lakik binik lap hingus di pagi hari raya! hahaha..

Softtouch [Hanim] said...

so sweet....kami plak xde gambar peluk cium salam bagai di pg raya...kelam kabut sketms raya tu...tkejar2 salam...hehehe

e k i n ♥ y u s r i said...

so sweet!
hehehe

Liyana said...

sooo sweet! :)

Umi Qi said...

Hakakkk kurusssss....perghhh

Allene said...

sempat lgi cameraman u tangkap gambar mimi... klu i... xde kenangan langsung da...

yUmiE AzuRa said...

aummm.eh!hahaha

Queen said...

nik mmg takde la gambar mcm ni sbb selalu tu bermaafan laju2.. sebelum semua org perasan.. haha.. kalautak segan org amik gambar tgh nangis.. muehehehhehhehe

mrs kayrul said...

alahai so sweet....

Kella said...

bestnya kena cium dahi...
beb ko nampak kurus.. =)

ariana8733 said...

so sweet...bleh dh kak request bby lg..hihihi..fayel nak adek dh tu...

bile r dpt jmpe akak ni..tingin gak nak beramah mesra..cewahh..

Google