THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 August 2013

Minggu Berbiruan Ramadhan

Minggu lepas pink kan...tetiba kebetulan ada member ajak repeat lagi minggu tema...spontan je aku cakap biru...sebab nak match ngan handbag biru..color lain ada tapi handbag sama color takde huhuhuh...

Ok minggu ni minggu biru...dapat la match ngan baju bajuan..baru aku pasan sebenarnya aku tak banyak baju kurung unsur tradisional biru dalam almari....nampaknya ada chance la pasni tambah baju color biru weeeeeeeeee.....bab tambah baju kemain suka lalalalal....eh seronok juga eh pakai baju ikut biru..senang aku rasa tak payah tukar handbag....u look blue !!..heheh..dah dah lepas raya tak kose dah nak ikut minggu pakai sauk aje apa yang ada......pening pala akak..dah dah ....kemain nak bertema bagai....

Errrrr....minggu depan comeback selepas raya haruslah berbaju raya....pasni kemain la semua masuk opis baju baru kemain...harusss....nak jejak open house deparment lak sana sini...kat opis aku lepas raya bukak je opis dalam sebulan tu hari hari la makan free eh kalau ada department unit buat open opis.....yang pasti open department aku pada 14 Syawal...



Baju raya aku tahun lepas..simple je kan ..gara gara baju tailor tak siap...biru turqoise consider biru la kan..

 Bukan baju raya tapi baju open house hehehe....

Ni memang baju raya tapi tahun 2005-2006 gitu la ...lama tak hengat dah...eh muat lagi...lalalala

 Dress biru kesukaan...raya last year gak ..pakai gi open house....

Sebab baju biru kurung dah takde...buat gabungan mix match dress ngan baju ni...





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

cikpingu said...

cantek la baju ngn kain gmbr yg last tu..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Boleh jadi maskot Celcom hehe..

CikNaa said...

akak pakai ape je masuk je tau..

Aeen said...

biru akak..heheh...cantek la...biru sesuai ngan akak..:)

Diana Aziz said...

dress biru tu lawa.... :)

Allene said...

mimi ni boleh plak tangkap gambar di tempat yang sama.. =)

Umi Qi said...

akak mimy mmg pandai macthing segala jenis warna...cayalah...nk tiru bley? hehehhe umi Qi takut kaler hahahahha

izfanora said...

meroyan laki za klu tengok biru.. ni fvrt color dia ni.. huhu..

ameris said...

so gojes la mimy.
ai nak jd kan u contoh kat opismate. dia badan besar tp dok merendah diri. pakai lebih kurang sbb dia kata dia x cantik.pakai apa pun mesti nampak buruk. biar dia tgk u cemana...

Nadine said...

cantik babe! :)

PinKy MoMMa said...

aku suka warna biru jg selain pink ekekek tapi pink no.1 la ;P

Google