THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 April 2013

Perfume Sedondon Sama Tahun 2013

Hari Selasa kan aku citer ada Jcard Day Mid Valley...konon nak cuci mata aje....boleh caya ke....pui sangat....muka aku nak cuci...memang kena cuci hati dulu la...niat mulut tak nak beli tak boleh pakai...hahah...ye aku terjebak jugak...Jcard Day sale memang jahat...benci...memula pusing kat kasut, baju tak menarik langsung...tapi ini kali lah...opsss..aku terjebak perfume....tak pernah pernah jcard day ada jualan borong perfume...ini kali lah ada pulak...dasar nak bagi orang terpengaruh terjebak habiskan duit kannnnnnnnn....

Ye kalau dah pompuan...nafsu membeli tetap ada...tetap nak balik dengan tangan berjijit...yer aku ter beli perfume untuk tahun 2013 di suku tahun pertama..suku tahun kedua perfume lain pulak...kekeke...agak murah la jualan perfume...banyak gak brand...antaranya ada Versace, Mont Blanc,Rihanna, Beyonce, Nine West, Moschino, Banana Republic, GAP, FCUK, GUESS, KENZO...ni antara yang aku ingat dan cuba bau la...terlalu banyak nau aku sembur sebab nak beli punya pasal...harga adalah melampau murah yer...range start RM49-RM120...hoi gila la...jahat la macam ni...rasa macam nak beli 10 botol je melampau kannnnnnnn...

Atas dasar tidak membazir konon...kata ko la sangat...pastu dengan rasa kecintaan pada suami..ecehh wah..ngadeeee...aku beli sepasang dari satu jenis jenama...aku pilih FCUK..bini baik hati belanja suami....tak cukup duit nanti claim balik ....sekali sekala...penghargaan untuk EA la..sekaligus hadiah hari jadi yang dah lepas ...hehehe...hokay kann!!...ini nama nya berbelanja bijak ...dan salah satu nya sebab aku dapat bonus $$ kaching...rezeki share la bersama yer dak kata somi isteri...

Makanya perfume kami tahun ni Quarter 1 eh...adalah sama...semata nak sepasang kan...rembat aje FCUK....walau ada je bau best perfume lain...ngengade sikit...nak feeling bauan sedondon...baru la serasi laki bini...bau nya ok la...leh masuk...tak pening...botol pun nice ala ala sporty...yang penting nak susun atas almari solek sepasang..oh molekkk...hihihi...





Hasil rembatan Jcard Day Mid Valley ritu ..nak rembat lain terembat ini pulakkk....yang ni murah je satu RM86..mau ko tak giler kan!! murah


Yer perfume tahun ni sedondon yer....merah for her ..hitam for him..mengadeeeeeeeeeee sangar kan

Errrr beli untuk perfume kedua diri sendiri....terjebak....


DISEBABKAN RASA GERAM PERFUME MURAH...ESOK NYA REPEAT BELI LAGI SEPASANG PERFUME SEDONDON...GAP MEN & WOMEN...NI LAGI MURAH RM55 JE SATU...INI KALI LAH JCARD JAHATTTTTTTTTTT....





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

wah murah tu !

PinKy MoMMa said...

aduh duh duh..apsal time time aku nak shopping barang baby..smua hrga barang pun murah!!!!

semua pun jahat hahaha..entry ni buat aku gerammm!! jahat! jahat! ;D

as ♥ Leenda said...

kite tak boleh pakai perfume..migrain..bau perfume pun kalau ikutkan tak boleh..tapi takkan kite nk marah org pakai perfume pulak kan..hhihi..

Diana Aziz said...

belanja sakan....next quarter target beli brg lain plak..

ayahmamilisa said...

salam mimy..
wow murahnye..nape taktau ada sale jcard ni? saye ni pantang nampak perfume murah..huhu~

Rasp said...

woweeeee sedondon gitu...
sampai ke perfume sedondon...
sungguh lovey dovey...
suka suka suka.....

ameris said...

hehehe... mm jcard jahat sgt suke abiskan duit orang... mencikkk

Siti Haslinda Sadiken said...

wahh..sakan yekk...acaner..pakai minyak attar je la jawabnye..hahhaa

SweetLikeWhat said...

hahahhahaha..gelak baca...
jcard memang jahattttt..kekekekke

comel la botol perfume fcuk tuh..

tapi mmg murah lah..berbaloi..

Aty_Fared said...

Sejak2 tak kije ni..dah lame giler tak gi beli perfume...sadis..

m@m@yAyA said...

akkkkkk

murah tue,ruginyala xbeli..
ala leh repeat balik x jcard tue,nak jugak perfume sedondon~huhu

Google