THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 April 2013

3 Malam Tanpa Bulan Bintang Kejora Menemani Malam Ku..:((

Esok sampai Sabtu Fayel kena tinggal...mama nya kena pegi Team Building kat Felda Residence Hot Spring Perak....weehoo yer kalau ini destinasi percutian harus la aku happy tapi ke sini dasar keje..dan terpaksa meninggalkan Fayel...tinggalkan husben sedih jugak huhuhu...tapi dulu masa aku belum ada anak yes sedih menggila..EA balik kampung kejap je aku dah melalak...hehehehe kelakar betul bila ingat balik...now dah jadi mak orang ni...hati lebih pikir kan anak...bukan la husben tu tak penting...tapi masih ada anak kecik yang perlu di perhati.....yer beginila perasaan rupanya bila kawan kawan yang selalu kena tinggalkan anak sebab keje...budak opis aku auditor kalau buat audit lagi la makan masa 1 -2 bulan....owh my now its my turn...:((

Even 3 hari je pun.hati tetap sedih..belum pegi lagi dah melalak...inilah pertama kali sejak Fayel umur setahun 3 bulan ni aku akan bermalam tanpa Fayel...huwaaaaaaaaa....sedih alahai...sure rindu dendam yang amat kat my munchkin ....tak dapat bayang ni...tido malam tanpa ketiak mama nya...owhh sad...takpe sayang mama Fayel...kejap je 3 hari tu...nanti mama balik mama terkam Fayel key...nanti mama akan suh papa update video Fayel...mama pun dah simpan baju masam Fayel buat bekalan rindu katanya...semoga Fayel duk baik baik yer ngan Papa n Tok Mak..kalau rindu kat mama ..mama dah bekalkan kain batik dan baju bekas mama pakai ..nanti suruh papa selimut kan yer...salam peluk cium rindu dendam,anak ku.........hukhuk esok bermula la perjalanan ke Perak...doakan selamat pegi dan balik yer...feeling nak enjoy ngan aktiviti pun down...loss...huhuhu ok bye

.
Info Pack untuk Team Building tahun ni...tak jauh pun Sungkai Perak je pun tapiiiiiii berbatu jauh nya dari Fayel buat aku rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :((

Salah sorang committee harus la sibuk gak...menyibukkan diri buat score board ikut group by color..cantik tak aku DIY..eh tetiba kera aktip pulak ..pastu prepare makanan untuk 3 hari kat sana....

Sibuk sediakan hamper hadiah untuk group ikut ranking 1-5..keje committee jugak...PA selalu kena jadi commitee kan

Mama will miss u like crazy mu little munchkin..ouchhh...Fayel ku sayang....muah muah muah



 NALURI IBU DAN ANAK TAK DAPAT DIPISAHKAN SEPERTI LAGU 3 MALAM TANPA BINTANG....EHHH KEBETULAN PULAK...HUWAAAAAAAA FAYEL !! MAMA RINDU 





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

13 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

waaaaaaaaaa.........
ekin pon ade nnti
kat cameron
bln 8 nnti
tgh pening nie
sbb zara x botol
huhuhuhuu
stress2

Mr n Mrs Zaidi said...

setakat nie sy tak prnah lagi berjauhan dengan daaliyaa....harap2 kak mimy boleh tahan rindu k..

Lynda Che Lah said...

owh kak mimy..sayu pulak bila bc ada bekal baju dan kain batik tu..lynda klu kursus tak penah jauh gitu..paling jauh genting..tu pun mlm turun tido juga dgn Qoid..sanggup drive janji balik..tp ni jauh..nak buat camne kan..stay strong

Allene said...

uhhuhu memang rindu. 1 hari da mata bengkak. 3 hari, lagi la... nnt 3g ngn fayel ye.

ameris said...

bila dh ada anak cmni lah kan...
nak tinggal anak mmg berat menggunung perasaan tu.

m@m@yAyA said...

Akk cdey nya la bc entry akk nie..
Bla da jd mak2 ni hati cpt tersentuh bab ank..

Semoga akk slmt pegi balik..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

demi kerjaya, terpaksa ditinggalkan. selamat berkursus

Mr & Mrs Sallehudin said...

Selamat ber 'team building' :)

Aty_Fared said...

aku pon tak dapat bayangkan kalau terpakse jauh ngan qaleef...qaleef lagi tak pernah langsung berenggang aku 24/7..paling lama adalah 2 jam...tu pon hati tak senang tinggalkan..
inikan pulak nak tinggalkan 3 hari...memang patut pon ko melalak...ngeeee....kompem ridu..bertabah lah sahabat...;)

Mommy_Cha said...

:( sedih betol nak tinggalkan anok ni...huwaaa!

Siti Haslinda Sadiken said...

jgn la sedih mommy..selamat ber-team building..

Uncle Lee said...

Hi Mimy, that's a real cute little guy you have there. Looks a real tough guy too, and love his smile.
Wow, saya da lama ta'pergi tu Perak Hot Springs, more than 30 years!
Have fun, and keep a song in your heart.
Lee.

mrs kayrul said...

mesti rindu abis la nie....tapi hot spring perak tue best tau...lepas nie boleh la bawa fayel g cuti2 sana

Google