THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 April 2013

Kembali Sudah Bertemu Bintang Kejora Ku Bersatu....

Salam semua…phewwww lap sesawang kat blog…..gini la kalau lama sgt tak mengadap blog..aku jadi pemalas sangat nak hapdate catatan blog..last week kan aku ada teambuilding maka kena tinggal la bintang bulan kejora kesayangan untuk 3 hari…ala 3 hari je pun..tapi rindu dendam ko jangan cakap la…especially anak bujang la…bapak bujang rindu jugak tapi ai is cover..muehehehe…ala sama je apaknya pun….rindu aku tak cakap pun…cover call cakap Fayel nak cakap…rindu lettew kan…pandai eh guna anak….bagi ai ini baru sweet …tak gitu…
.
Sepanjang 3 hari kat sana…aktiviti padat…aktiviti agak lasak jugak…memang lupa kejap la kerisauan kat anak…tapi bila malam menjelma nak tido aduhai tak tau nak citer la…serius rindu gilerrr…terbayang bayang wajah…nasib la aku bawa bantal kepala bau Fayel…baju tak berbasuh…lepas rindu…terus ketiduran nyenyak..sepanjang  hari kat sana ...adik aku Ekin selalu la duk whatsapp gambar...hantar video keek...terubat rasa rindu aku nengok telatah Fayel...oh miss my munchkin...rindu nak cium bau kepala leher masam...

Pejam celik sudah cukup 3 hari...i'm back to KL...first sekali tak sabar dah nak jumpa Fayel...balik harus la terkam....terus gomol peluk cium...tanya mak aku...Fayel ok tak...mak kata ok...cuma dia macam tercari cari asik la kehulu kehilir...sepanjang ketiadaan aku...Fayel di jaga oleh mak aku sampai waktu tido je dengan papa nya...seronok la tu Fayel duk umah atok...memang kalau aku ada pun rutin dia tiap malam main rumah atok sampai ke waktu nak tido baru la dia cari rumah sendiri...tido malam je dia mesti nak ada papa mama dia...pandai ek..nak main gi umah atok...nak susu tido malam balik rumah..biasa diaaaaaa....apapun aku sudah ketemuan bintang bulan ku..kejoraku bersatu gitu...


Ini pun bintang kejora bulan aku jugak....pagi nak ke Perak berhantar..yeayy...poyo eh buat muka gini...hahahah pecah perut aku gelak...suh senyum buat muka gini lak

Dah sampai Felda Residence Hot Spring..yeayyy..awal kul 10.30 dah sampai maklum la aku uruskan penginapan bilik

Sebelum check in ..kitaorang sight seeing tour sekitar kolam air panas kat situ..nengok tu sempat update whatsapp kat bintang kejora tau...

Yeayy time to check in bilik...kemain landing ko...hover

Kepantangan haku nampak cermin panjang...aku jakun berangan feeling model

Cermin toilet pun i like....heheheh...

Ada bath tub yeayyyyyyy ....jom mandi buih 

lalalalalala...senang hati jacuzi dalam bilik

Rindu rindu dapat gambar whatsapp dari mak aku

Kejadian malam hari...pun dapat whatsapp jugak...oh lagi rindu...buat keek video..Hai mama...hai Fayel...

Eh mama gi mana ??? alolo sian muka pelik

Wajah kesayangan kerinduan hamba....buat video call....

Tidur malam ku di sana ditemani baju basahan dan bantal kepala budak kecik ni..

Setelah 3 hari tak jumpa mama nya jadi gini...nak berkepit je..aku nak solat pun dia duk landing situ

Lepas geram mama tak de 3 hari kan...dia tak tido langsung satu hari....langsung hokay..tahan tul mata dia

 Dan dan tu jugak la dia minta makan...nakkkkkkkkkkkkkk....segera la aku panas kan kuey teow sup

Papa nya pun demam....demam rindu bini la tu...hukhuk

After 3 hari tak bersama...aku mc 2 hari kepenatan sambil melayan puas anak bujang ni..kemain suka manja lemak berkrim la dia....

Cukup 2 hari mama rehat duk rumah sampai masa mama kena keje yer...Fayel nangis bangun pagi nak ikut..huk aloh alahai sayu hati...nasib la mama bekerja..tunggu weekend ye syg








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

CikNaa said...

seksa kan bl jauh dengan anak..

intandayani said...

Ok pasni bole tiru gaya Mimi bergambar tuk menutup peha yg besar..mihmihmih

Allene said...

menangis tak tidor tnp feyel? klu lin... tersedu2 da... =)

m@m@yAyA said...

kak tempat nengok cam best jer..best eh??lau best nak pilih yang cini jelah..hihi

alahai suweetnya papa malu eh nak ckp rdu kat mama kekonon anak rdu eh~control macho la khen

ayahmamilisa said...

yeay dah jumpa balik mama ngan fayel n papa fayel..memang tak tahan rindu kan kalau berjauhan dengan anak n husband..huhu~

ameris said...

penangan anak mcm tu lahhh kann..
#patut la awk tak dtg majlis kita sabtu lps.. kalu tak lagi havoc.
dah mcm artis berkumpul. kamera lip lap lip lap sana sini.

Siti Haslinda Sadiken said...

dlm byk2 gambar boleh mata nie cepat nau tangkap kt cokelat peveret tuh..adoii

mrs. nizam ~farra~ said...

fayel ni comel la...macam mama die jugak.. =)

SyazaLuqman said...

nice blog! visit mine too!

Chekgu Azrine said...

cerdik fayel tau mama dia tggal dia..trs xmo tido ek..

Anak Lebah Comot said...

Hua..nak menangis bace..penangan berjauhan ngan chinta hati!!!!

Google