THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 April 2013

Aktiviti Check-In 3 Hari 2 Malam @ Cyberview Resort

Dah bercuti harus la check in..weehooo...check in adalah lambat yer...walaupun pakej 3 hari 2 malam...tapi aku datang lambat disebabkan cuti amik 2 hari je...satu lagi EA keje..memasing kami balik rumah lewat petang..nak angkut baju masuk bonet..nak bersiap...nak berkemas lagi..hohoho mementang dekat..baju pack pun last minit..hamekawww alamat lambat la check in...sepatutnya check in kul 3 petang...kalau datang awal leh ar lepak mandi pool.. berspa ke...adeh terlepas sehari ...takpe arr..nak buat camana kennn..sampai cyberjaya dalam kul 8.30 malam..

Urusan check in pun senang...smooth je tak crowded..yer ar mana tak nya orang dah check in siang nya la oii...hahaha...setel check in..yeszaa kami dah dapat bilik no.166 ..kategori bilik deluxe standard room ...jauh la sikit tempat nya nun kat belakang sana dekat tasik...kira paling below ar...below below pun masuk je bilik wahhh teruja...kemain best la hai...tapi cover ar depan staff yang hantar beg tu..paling je dah keluar terus aku terjerit melompat kesukaan...hahaha dasar jakun....

Memang jakun ar...apa apa hal tangkap gambar katil, bilik dulu sebelum diselerak kan...lagi ada Fayel asik la dia tawaf satu bilik...bilik besor kan...ada 2 katil queen...peh terbaik...baru aku nak posing dia pun sama hahaha...spotcheck toilet lak...bilik air best ar...paling suka shower dia..besar..sekali air turun basah kepala..peh nikmat nya tak terkata..puas...tak macam hotel lain selalu ada je botol syampoo conditioner leh buat koleksi kan...cyberview dia pakai botol khas ceramic...so tak dapat la nak simpan buat koleksi...ko cilok kena bayar eh...okla layan gambar...bye


Bilik check in no.166...yeahh tak sabar...jom buka ...Bismillah

Bilik untuk Deluxe Standard...simple je tapi inin pun dah rasa best...besau nyaaaaaaaa

Kerusi yang boleh dibuat katil gak..tapi sampai sudah aku tak reti nak bukak

Katil queen ada dua..tak payah berebut himpit eh...eh Fayel ada je tau enterprame

wow tak sabar nak berselimut tebal tilam empuk

Coklat ni boleh makan eh...jangan makan dalam peti ais nanti kena bayor..dah la harga mahal giler...kitkat je dah RM9..takut aku kalau Fayel leh buka peti ais tu...bahayaaaaaaa

Tunjuk arah kiblat

Disediakan 2 naskah Tafsir Al Quran dalam laci

Terbaik dan best...internet laju giler...FREE lak tu

Jakun jap tengok...just switch off lampu pakai digital je...asik la Fayel duk tekan

Dah mula sawan nampak cermin panjang satu badan...

Tak sempat kemas dah posing...papa nya sibuk beraircond..fayel sibuk nak masuk jugakkk

Yeahh baru senang hati berfeelinggggggggggggg

Nak rasa katil empuk jap...budak kecik tu sibuk gak nak panjat katil...mana mama ko pegi ada je

Tetiba dia pun duk atas katil...tak dapat nak feeling posing

Golek golek katil empuk..Fayel kemain suka melanding

Itu pintu toilet...asal orang masuk dalam tu dia melalak..ingat pintu keluar kot

Wah sedapnya berjalan tawaf satu bilik yer

Sian takde benda nak main...maggi cup pun jadi la

EA kalau dah dapat tengok TV..hmmmmmmmmmmmmm..anak main apa pun tak peduli

mama Fayel yang sibuk dengan cermin..

pantang tul nampak cermin..dalam toilet pun jadikkkkkkkkkk

Sinki toilet untuk gosok gigi...siap semua...dan jangan la ko memandai bawa balik eh..siap ko kena caj

Ruang utnuk mandi...aku suka ar tiles dia...jenis apa ni eh...

Ini lah shower besarnya..terbaik ..air kena kepala sumpah nikmat puasnya

Botol ceramic dah siap ada...so tak leh ar nak amik buat collection





OK STOP SAMPAI SINI ...NEXT STORY GAMBA BERLAMBAK LAGI...







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

7 comments:

m@m@yAyA said...

wah kak mmg bestla g bercuti kat cni..~
ala bottle shampoo shower sume tue xleh angkut skli ke kak?ala rugi btul~

ciNDerella stRikEr said...

waahh..banyak nye gamba. best2....

Rasp said...

bling bling mata tengok biliknya...
kelazzzz....
andddd sangat suka dgn katil dia...
double queen size tu...
puas golek2...
shower dia pun puas mandi kan...

Siti Haslinda Sadiken said...

jeles nie..aty & mimi dh dpt restkan badan..uwaaaa!!

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

cantik nya bilik dia.. shower tu pun best, dah idam nak wat kalau ada rumah sendiri nanti !

anis abdullah said...

ada spa terbaik di tengah2 hutan. pergi tak..

nUR_rOsALiNdA said...

Nok...Aku ada lah jeles ni tau..Aku nak jugak harga cam ko..Nak jugak!!!! Eh, aku nampak En.Megat ko pakai baju barca..Hehehehe~

Google