THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 April 2013

Fayel dan Hobi Kesukaan Bola Macam Papa nya


Fayel dah menunjukkan kecenderungan minat dia dengan bola sepak…habis la aku….terpinggir lagi…huhuhu huwaaa nak geng baby girl la …takde geng nak mekap soping ni…dah kata anak aku baby boy kan….nampaknya aku kena redha…sorang lagi ahli keluarga sudah terjebak dengan bola…huwaaaaaaaaaa…nangis….ingat kan cukup la laki aku sorang je dengan hobi makan tido bola dia…sekali ngan Fayel pun dah terjebak…aku kena join sekaki menempek la duk tepi padang …

Fayel dah pandai tendang bola..dan suka sangat bola…kat rumah pantang nampak bola berkeliaran mula la kaki tu nak menendang…lagi papa dia melayan sesama hadoi huru hara rumah dah macam padang bola dikerjakan 2 beranak ni…kadang tu Fayel ajak aku tendang sekali…..hadoi nak….mama tak kose la nak tendang bola ni….kalau mekap mama suka la…hihihi…kalau gi memana mesti nak ada ball kecik kat tangan dia duk pegang…konon macam teddy bear la kalau untuk girl kan….

Faktor kecenderungan Fayel dan bola boleh aku katakan since dalam perut lagi….aku kan tak pernah miss follow papa dia gi sana sini main bola…sampai aku masuk labour room pun sempat lagi dia main bola tau….nasib masa tu kat padang HKL je…ngam ngam aku call kata dah buka 6cm…EA datang aku tak beranak lagi hehehe…..dulu aku ikut sebab bosan sorang…ingat kan ada fayel malas nak follow….tapi EA dah ajak tu pegi je la…sebab tu aku minta maaf kalau ada jemputan clash dengan time bola EA memang aku tak dapat join...maaf yer...segala urusan timing, fees bola dia semua aku pegang file...PA suami kata ko

Dari Fayel umur 3 bulan la dah nengok papa dia main bola…sudahnya now dah pandai jalan berlari hobi ke arah bola …senyum lebar oi papa nya….cekak pinggang aku…tak leh wat pe la…papa borek anak rintik…biar kan aje…bola pun hobi berfaedah…dari mengular tak tentu hala kan…aku pun ok je tak de hal nak ikut…bila tak kasi ikut tu yer memang aku musykil…something la tu kan..so far memang tak pernah miss follow….one of the bonding time jugak with family…sekurang nya aku tau sapa gak sapa kawan EA…aku pun takde rasa sangsi cemburu kenn…hamboi nak cemburu jugak keee....hihih




Mari kita tengok Fayel dan aksi kick nya......kemain macam orang besor...tak padan kecik baru pandai berlari...nak tengok video kick nya sila nengok video keek yer...



 Rutin weekend ke tengah padang hangkut Fayel nak nengok Papa dia main bola...

 Penyokong tepi padang ...sokongan kuat padu dari kami tak berbelah bahagi

 Oh papa injured berlaga main bola...risiko nya gitu la...nasib la kann...tahan sakit je la ...

 Team papa Fayel...ni team liga KAKISENI FC...every weekend memang ada je match...

 Tengok tangan Fayel..bola kecik dia...kemana saja mesti bawak....

Keluarga bola kami...hehehe...amboi Fayel kaki tu nak menendang je rupa....i support u bebeh...




WISH NAK BABY GIRL ...BOLEH GENG MEKAP MEKAP SOPING KAN HUHUHU..IN SHA ALLAH





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

boy kena lah ikut papa kan.. kalau main patung kang lain plak jadi nya. next baby pleaseeeee :)

Siti Haslinda Sadiken said...

mimi nak bby girl..lin nak bby boy.. in syaa allah..amin

cikpingu said...

cayok2 la fayel.. esok besar leh jd pmain bola yg hebat... gud boy..

Mr n Mrs Zaidi said...

dh macam messi junior dh acik tgk fayel nie...comellll...

Mommy_Cha said...

insyallah kak. doa byk2 berbaby gegel lah nanti tu :)

geng soping+geng make up+geng pegi kenduri sesama....

:)

SweetLikeWhat said...

lepas ni insyaAllah gugurl pulak..
ade gaya la fayel..hebat!!!!

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

With Julia said...

Seronok tgk fayel pandai tedang bola siap pakai baju omey lak tuh haishh geram tgk fayelll :)

mrs_nazir (Maz) said...

fayel comel!!.. sungguh2 nak men bola..hihi

ariana8733 said...

lame nye x jengah blog kak mimy..dh makin cumil & ensem dak fayel ni..

insyaAllah, next baby adalah baby girl ye kak mimy..

Google