THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 April 2013

Penangan Mimpi Makan Sushi King Bawa Ke Realiti

Huhuhu...malas nak citer panjang kot baca je la status kat Facebook tu ye...aku mimpi makan sushi king....erkk sorry ek aku memang tak pernah jejak sushi king untuk makan...selain sushi beli kat jusco tu aku memang makan la...hantu gak...tapi makan melepak sushi king memang tak ar...aku tau sushi king ni kegilaan ramai gak la melepak makan..salah satu fav food rakyat msia kot..apa tak nya kalau ko lalu memana sushi king outlet beratur kena tunggu seat...dasat tak makanan jepun kat msia ni...tu pasal terbawa dalam mimpi...

Ramai gak baca prihatin baca kan ...adalah beberapa orang kawan ajak ngedate makan sushi king,.....oh terharu gitu...ai is teruja jugak nak melepak sushi king berselera tekak jepun walau muka melayu...semalam kebetulan ada Jcard MidValley...macam biasa serbu la waktu lunch...officematte kak shy ajak makan sushi king...dia memang pentegar sushi king...gigih ar cari signboard cari mana located sushi king...yeayy jumpa....lepas soping cuci mata sikit jcard terus serbu sushi king idaman rakyat malaysia ni...aku very the jakun tapi buat buat biasa la....hehehe cover is mesti...

Kak Shy la tolong order apa yang rekomen...pastu cara nak makan apa campur sedap....bila dah masuk sushi king...tengok menu aku adalah teruja...semua benda nak hehehe...california roll dah biasa makan so tak payah eh...cuba lain pulak versi makanan jepun ada goreng goreng...try japanese tea...oh sedap giler...aku dah terjebak...beberapa pinggan beratur asik aku makan dan makan sudah nya...huhuhuh...berdouble pinggan...tersandar kekenyangan ....i love sushi king...yeayyy pasni kena paksa rela ngajor EA makan sini lak...Fayel pun sama bagi dia suka makan sini...bukan apa senang aku pasni kot kot papa dia aku ajak teman tak nak aku heret dak Fayel je...see bijak tak mama ajar anak makan....selera jepun la kita pasni....huwaaaaaaaaaaaaa best weh...ai is suka...ok fine aku terlambat....jom dating sushi king !!!!!!!!!!!!!



Status FB jakun...hehehe ...mimpi hokeh...kawan FB yang aku mimpi tu adalah Ann Ishak, MamyHarraz, Suraya Sulatin..take note eh...


Kebetulan ke Jcard MidValley lunch hour..zasssssssssss  cuci mata je...tak sempat soping orang ramai

Yeayyy i'm here Sushi King Mid Valley

Sampai kan tisu Sushi King pun aku snap...see jakun tak

Menu yang best...rasa nak makan semua

Pinggan beratur..pilih makan ngap....

Antara makanan yang telah dicuba...semua sedap la...jangan tanya nama..aku tak hinggat le

Ynag ni bukan air tebu...Japanase Tea yer...bestt freshhh

Si pentegar Sushi King ketua mengajar budak baru makan..heheh Tq Kak Shy

Nak Rasmi makan Sotong 


Owh dap dap eh macam Fayel lak bahasa

wowwwww Tempura is the best....sos dia best okay

mari la cuba sushi king tak cuba belum tahu....best



PASNI NAK DATING GI SUSHI KING LA....TERJEBAK SUDAH





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

12 comments:

YanaHime said...

mcm ngidam plak, hehe!

Kella said...

tak pernah makan ni beb... biasa teppanyaki je.. hehe

Rasp said...

terkecur2 i tgk u makan sis...
menu yg u amik, favvy i tu...
famili i...i dgn aqua je tekak jepun...
yg lelain melayu...
so i pun tak pernah jejak sushi king sbb no geng...huhuhuhu...
nak kena mimpi gak aaaa kot hahahahaha....

mamyharraz said...

i love sushi forever ;P
sedap kan mimy..jomla nnt sesekali kita berdetingan kt sushi king ni..boleh sambil borak sambil makan ohhh my mesti best :)

:: Mrs.Eady :: said...

amboiiii kemain mimpi nyer!

Allene said...

amboi.. tiap malam mimpi... dasyat tu...

Nadine said...

hehehe, wait till u eat at Rakuzen babe. Sedap tak hingat! :))

Mr & Mrs Sallehudin said...

I pun tak penah makan Sushi King. One day nak cuba jugak.. :)

daela said...

Mak pon terjebak sushi king 2 minggu lepas...padahal baru kutuk x reti mkn food japan kan...aisshhh sedap nok...

SweetLikeWhat said...

akak saya pun tak pernah makan...sushi yg kat tesco ngn jusco tu ade la makan..hahaha..
sedap ekk..nak kena try ni..sebelum tu nak tanye..halal ekk..??saya org kampung..haha..

Diana Aziz said...

nana pon nak jugak... wuwuwuwwuwu.....

Miss N and Mr N said...

K.mimi...buat member card sushi king pls.. Nnt dpt 10% diskaun...and every year ada sushi bonanza...sume kaler sushi plate just rm3. Syiokkk

Google