THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 April 2013

Last Day Sebelum Pulang @Cyberview Resort

Cukup 3 hari 2 malam sudah....masa untuk pulang ke hakikat rumah sendiri...dah takde katil empuk...bilik yang best...ala ala villa...nak fefelling orang kaya sudah tamat eh...hukhuk so sad...ntah bila la nak datang lagi ni...kalau tak sebab dapat voucher istimewa tak sampai kot...memoga ada la peluang lagi di masa akan datang...amin... 

Sebelum balik macam biasa aktiviti kami bangun pagi makan breakfast..kata pakej 3 hari 2 malam inclusive breakfast..hari kedua kita pulun lagi makan sedap sebelum balik...makan sepuas puas nya..hari kedua breakfast menu banyak dah bertukar...best tak la boring...macam ni baru best...customer makan pun rasa tak ralt puas hati...terbaik...hari kedua breakfast ada tambahan burger..bihun kegemaran anakanda ku...makan bihun lupa diri terus..nasi lomak buah bidara tetap ada eh...kegemaran rakyat malaysia katanya... 

Selepas breakfast..makan laju laju..sebab nak bawa Fayel mandi pool again sebelum balik...checkout kul 12 tghari..kang tak sempat pulak nak kemas...bagi masa 1 jam Fayel berendam...itupun dia tak puas...aku angkat kan aje...kesian dia...balik villa..packing bag nak balik mandi bersiap ...call buggy nak checkout sudah...oh selamat tinggal bilik 166 yang best...ada rezeki lebih akan ku jejaki sini lagi...



Pagi yang lemau Fayel hehe kena kejut breakfast


Siap siap tunggu buggy bawa ke Verandah Restaurant

Posing dulu macam biasa sebelum amik makanan

Hidangan brekfast meriah hari kedua

Fayel feeling omputih

Minum fresh orange pagi hari kelasss oh anak

Apapun minum susu juga tetap pojaan

Menu meriah dia serba sedikit...crabstick, donut, nasi lemak, bihun...kemain selera dewasa

makanan kegemaran sepanjang masa...Bihun Goreng...laju makan

Melepak pool lepas gian untuk sejam sebelum check out

Jumpa kawan pulakkk lagi liat le nak bangun..abg abg besar rajin melayan 

Percubaan memujuk balik bilik..tengah bergelut lentikan badan nya

Selipar yang disediakan pihak Cyberview..hari kedua baru nampak dalam almari...

Siap siap check out..cermin panjang jadi sasaran...ngeeeeeeeee ai is sawan kamera bercermin

Checkout lobby

While waiting tunggu queue


Fayel kejakunan syok duk Lobby ..."mama next time kita datang lagi yer"...



NEXT ENRTY LAST EPISOD...CHECK IT OUT...MAKLUM LA GAMBOR BANYAK...





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

besttt nyer!

Allene said...

mimi.. hafidh tak kan minum air lain selain susu je... uhuhuh bg milo pun buang... bg air kosong lagi la... uhuhuh seksa nak ajar

m@m@yAyA said...

eh akk cntek selipar dorg,leh amik terus ke x?huhu

amboi abg fayel kemain feeling dok kat lobby eh~

Google