THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 April 2013

Kesan Balik Keje Lambat...Fayel Moody

Aku dah 2 minggu pegi keje berhantar berambik oleh EA...asal nya tayar aku pancit pastu...bateri EA kong..sudahnya kami berkongsi kereta....aku memang suka sangatt...tak payah pikir bangun pagi awal giler...terkejar rushing jem nak cari parking...yer itu satu kelebihan kalau awal keje...tapiiiii paling tak best nak tunggu pak hencek datang pick up balik...ya ampun memang bengang tahap gaban...menangguk kat opis aku menunggu..dah la sekarang petang hujan lebat...satu hal lagi problem jalan depan kat bukit pantai ada lubang besar...jalan adalah jem mengiler punya tak hengat....EA amik aku kul 6.30- 7.00 petang...sampai rumah mau kadang sampai kul 8 malam...bosannn

Balik lambat bukan apa kesian sangat kat Fayel...dia menunggu papa mama dia balik...muka bosan ya amat...hari rabu aku ada training kat swiss garden..maka nya kena la EA pick up aku kat situ...area swiss garden KL adalah giler dasat jem...aku naik teksi turun mid valley pun dah kena RM25...dah tu situ nak kete tak gerak langsung...pitam...terpaksalah ke pantai dalam gi umah diana...suh EA amik sana..tapi sebelum tu sempat soping jap baju raya Fayel...ehh...ala jcard kan diskaun...harus la amik kesempatan...disebabkan hari rabu yang horror tu..bukan horror apa...hujan lebat berserta banjir telah menyebabkan beberapa tempat jem...EA dari cyber masuk KL pun sangkut...

Sudahnya hari tu aku balik umah kul 10 malam...!!!!!!!!!! oh kesian Fayel...muka monyok...masam...asik tengok luar...mana la papa mama nya tak balik lagi...asik la bertalu whatsapp masuk...ekin send pic...Fayel monyok ...senyum pun tak nak..alahai...sabar yer Fayel...jalan jem...syian dia....bila keadaan macam ni aku jadi down terus rasa bersalah ..apa nak buat ibu bekerja gini la..bergelumang masa dengan masa perjalanan yang panjang...masa  kualiti keluarga dah kurang...sorry Fayel...kita tunggu weekend yer main sesama...i love u Fayel...



Si Monyok Masam ..Sian diaaaaaaaaa....Tunggu mama papa dia layan Tab pun xde mood...sabar yer Fayel




OH WEEKEND CEPAT LAAAAAAAA BERMULA...






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

6 comments:

Ann Ishak said...

weekend ni nak...buat ragam ajak makpak ko g jalan2 ye nak...ganti balik waktu yang tertinggal tu hikhikhik (*_*)v

Diana said...

Kesian nyer....

Anak kecil kita ni memang ada perasaan.. Diorang tahu rasa "jauh hati" lagi-lagi waktu menunggu-nunggu mak ayah nyer balik kerja..

Mesti dalam hati terasa sedih yang amat... Tak leh berkata-kata.. jadi dia gambarkan ngan emosi..

Cian Fayel...=)

Aty_Fared said...

Alahai kesian nyer fayel...sabar babe....nak wat acaner...ko cari duit tuk senangkn die jugak....:-)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

alahai..berkerut kening ye. anak2 ni pandai ambik hati kan, tunggu parents balik. kalau lambat takde mood. nasib ada yang melayan

m@m@yAyA said...

ololo mashamnya muka fayel tunggu papa mama balik eh..~
tuelah kan kak skrg balik xleh lewat sesaat sb xsbr nak jmp anak,lau nmpk muka kita kemain sengeh meleret..

SweetLikeWhat said...

sedih kan kak!!!!
sian tengok muka fayel..
saya tiap hari balik kul6.30..
tapi ape nak buat..
bestnyaa kalau dapat jadi housewife sepenuh masa..huhu

Google