THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 April 2013

Malam ABPBH Keje Si Fayel

Hari ahad hari tu kan ABPBH...anugerah bintang fofularrrrr...sapa tengok...harus la ngadap depan tv kan ...nak jadi pengkomen tak bertauliah update kat FB muahahahah....kemain la handphone kat tangan kan...laki aku lak hari tu keje memang sedap la menghadap tv...kalau dia ada sambil mengomen..bising EA dia kata aku hover shadow macam aku lak retis...huhuhu..aku suka komen time tu gak...nk komen panjang lebar aku tak kose...dah menang tu sudah la...i dont care sapa menang kalah pun takde hal ...dunia artis je pun...tak penting...

Disebab kan aku kemain hover asik menonton tv sambil mengomen dan baca komen..anak bujang si Fayel telah jadi rajin..kemain dia tauuu...kesukaan dia menyapu...Fayel ni memang pantang nampak penyapu..nampak penyapu habis disodok nya celah kerusi  meja semua la..anak sapa la ni..huhuhu terikut ikut peel tok mak nya ni...nak kata ikut mama nya...aku pegang penyapu bila dia tido...aku layan abph dia sampai kesudah asik la dengan penyapu nya...bagus anak ...mama pun layannnnnnnn ABPBH dengan rileks gitu....sapu bersih bersih yer nak...


Memula penyapu kecik....

Stop kejap lagu fav Apo kono Jang keluar....

Penyapu besar pulak jadi sasaran


Menyapu dicelah kerusi

Stop kejap eh...layan retis pompuan nyanyi...kemain khusyuk layan..kalau dah namanya budak laki

Aksi kehulu kehilir bersama penyapu

Tu dia bawah kerusi dia duk sapu

Sapu lagi dan lagi

Stop kejap layan abpbh nengok mamanya karaoke lagu lama

masih khusyuk lagi...hahahah..minat rock kapak kot

Oklah tu Fayel buat la keje menyapu sampai kesudah puas nya....sapu rumah kasi bersih yer 



ADA SESAPA NAK BOOKING ANAK AKU JADI MENANTU TAK??? HOI RAJIN BEGINI KO TAK NAK KE??? RUGI BESAUUU HOHOHO




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

eynda said...

Wahhh fayel... produktif ye...sambil tengok tv sambil kemas rumah :-)

Allene said...

rajinnya si fayel ni...

as ♥ Leenda said...

ade sape2 ke dah cop fayel buat menantu kak mimi? hhihi..

Nadine said...

hahahhaha! rajinnye fayel, dahla gebu, aunty nadine geramsssss!!
kiss sket!

Rasp said...

rajinnya fayel....
pinjam dia jap sis...
minta tolong kemas rumah i leh hehehehehe (don't angry ye, lawak je ye sis)....
nak jadikan menantu, anak dara i tua dari dia....

e k i n ♥ y u s r i said...

rajinnye anak bujang sorg nie

CikNaa said...

kemain fayel.. anak papa sungguh dia rajin nolong mama. btw, afiq pn suke benor kak lagu apo kono ejang tuh..

SweetLikeWhat said...

dahla hensem rajin pulak tuh..sape taknak buat menantu..oii..hihi..

MimahAjil said...

pakej terhebat ni wat menantu...hensem,rajin plak tu....nasib la anak bujang jugak...kalau tak book dah...hehe

mrs kayrul said...

bakal menantu siapa la nie...klu kayrul ada anak pompuan dah lama booking fayel nie...hehehe

Google