THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 November 2012

Malam Jumaat

Entry ni sebenarnya nak cerita caption bergambar Fayel yang benor nya......nampak tak ada seorang budak kecik menyelit...pastu muka tak bersalah innocent je...hah nak citer pasal dia la...budak kecik ni...sejak sejak dah pandai 3 dalam 1 ni (merangkak, duduk, berdiri) apa saja depan mata dia akan menyelit celah kepit tak kira la apa jua keadaan...ni kebetulan malam semalam malam jumaat....biasa aku solat dia ni pandai je buat hal sendiri..sampai la aku bagi salam yang akhir...terus dia tinggalkan campak mainan depan mata ..kemain duk merangkak laju...huhuhu...sibuk jugak dia sesama nak capai Al-Quran baca .....bukan boleh percaya ni...pantang nampak sebarang buku mula la nak jalankan misi dia..keronyok, koyak....tapi kan munkin Al Quran Nur Karim nya penangan...dia langsung tak buat misi keronyok dan koyak...rileks je dia duk celah ...TQ Fayel...semoga jadi anak yang soleh dan mendoakan kedua ibu bapanya...amin











Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

Siti Shuhadah said...

alhamdulillah....fayel bambam comel acuuu...geram !!

Allene said...

bagusnya fayel...

erin said...

dah baik ke sakit mata fayel tu? kesian dia

Mommy_Cha said...

belom try aksi sebegini wit mikha. nanti nak try jugak. kasi baca yassin kat telinga dia mlm jumaat...kot2 dah berapa nak lasak dah pas dgq yassin hewhewhew!

Mama Likha said...

dh tgk pic ni kt instagram yay !! nyelit jer erk fayel ensom tu ! hikss

as ♥ Leenda said...

skrg ni bile time mummy solat, asyraf kena masuk dalam walker..klu tak nanti, dia pi intai mummy dia solat pastu duduk atas sejadah..huhu..

SURIA AMANDA said...

itu maknanya fayel bijak..nak tau nak explore mcm2 kan...tp tu la..budak2 kecik kalau dilepaskan time solat..sure depan kita dia duduk..

Ann Ishak said...

sentiasa dengarkan anak dengan bacaan suci al-Quran

Wawa said...

hihi.fayel ni comel sungguh! geram nengoknye.

Google