THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 November 2012

Fridge Magnet Jadi Hiasan Dinding

Dulu aku adalah pencollect tegar FM @ Fridge Magnet..tak caya meh baca sini http://nurmimy.blogspot.com/search/label/giler%20fridge%20magnet.... dulu terlalu suka...banyak koleksi aku...rasa nya tetiap bulan aku hapdate entry orang itu ini bagi..ex boss aku dulu FM collector...dan dia la yang banyak bagi FM..semua overseas...i likee..but itu satu ketika dulu sekitar 2-3 tahun lepas...

Selepas kejadian pecah rumah dulu masa memula kawen..habis FM kena hangkut ..kena cilok curi la apa lagi...pehh frustated aku...pandai pulak curi Fridge Magnet tu...puii...lepas tu aku dah tak kose nak collect FM...bukan senang oii nak collect yang overseas...dulu aku ada sepanyol, US, italy, albania, paris, holand, norway,  eh banyak lagi la...semua tempat tak pernah aku jejak tapi ex boss aku jejak...

Dah hilang nak kumpul balik tu makan masa jugak la...nak tunggu holiday...aku takde la gi overseas kann....nasib la ada yang sudi bagi...dan akhirnya aku berjaya mengumpul koleksi serpihan dulu dan tambahan...walau tak sebanyak macam dulu dulu..pehh dulu banyak giler weh...jadi la yang sekarang ni...disebabkan suka ..aku nak jadikan hiasan dinding..selalu orang letak kat peti ais kan....kebetulan dapat hadah kahwin dari geng Anis, Ann , Syereen...diorang bagi board magnetic dari IKEA...so dah pindah..apalagi kasi susun la FM terperam lama...maka jadi lah hiasan di dinding :))....






PASNI SESAPA HOLIDAY OVERSEAS BAGITAU LA AI...LEH KIRIM :))...BUKAN KIRIM AIR LIUR..KIRIM DUIT LA ...HOKAYY





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

14 comments:

Siti Shuhadah said...

shu tiap kali kumpul FM letak kat peti ais..mesti pecah... ni semua kerja anak2 fruit shu...huhuhu...kesian kan... skrg ade la 2-3 ketol je tinggal..

CikNaa said...

wah banyak nye koleksi akak! best nye..

as ♥ Leenda said...

aiiiikkk..FM pun kena sebat dek pencuri..aptb..
banyak nya koleksi akak..saya ade 2,3 ketoii je..jadik lah..hehhe..

Mommy_Cha said...

arini entry akak semuanya barang asek kena kebas ngan pencurik jer..
isk-isk-isk..
phuiii punye pencurik!

Wawa Yusoff said...

wah! kagum..kagum...

sy pernah bercite2 nak kumpul. tp sy ni clumsy. selalu telanggar, terkait ngan baju la, tersinggung la. abis berderai. huhu

Amanda Suria said...

boleh ajeeeee....mimi nyer pasal...boleh..

aTy _faRed~ said...

Apehal pencurik tu siap curik fm..? Pengumpul gak ar tu...huhu..sabo jer ar...
Aku pon minat gak kumpul fm..:-)

Ina Khairina said...

aku langsung x berminat nak kumpul fm ni,p mana2 pun mmg x terasa nak beli...aku x suka,rasa mcm peti ais aku comot sgt kalau ada benda alah tu,huhu

Riri Yoorin said...

insyaAllah boleh2

m@m@yAyA said...

ak smla zura pun pengumpul fm..
Tp sejak dok uma mama nie,da xblk uma jdnya da jarang bwk blik fm smpn kt ofis jer tgu blik uma leh lekat kat peti ais..[yeay]

Ait pndai jugak ek pncuri tue curi fm[puii]..

Xper kak da fok uma sdri nie mulakan blik kumpul..

Ann Ishak said...

lepas tu kalau dah alang2 kirim, kirim 2 sekali tau...akak bagi duit jugak nanti.

Emy Tak Kecik said...

sila2 kirim kalau nak tmbah koleksi :D

Nini Mohd said...

sama la. suka kumpul fridge magnet jugak.
haritu pegi Krabi, borong fridge magnet banyak2 buat souvenir & utk letak kat fridge sendiri. hehee~ ;)

http://ninimohd.blogspot.com

Zuraida said...

Banyaknyaaa.. Zu ada buat giveaway fridge magnet London Paris. Kalau nak, blh join cepat www.zuraida.com

Google