THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 November 2012

Fayel Bagi Hadiah Annivesary...hihi

Semalam kan mood pengantin baru ..heeheheheh...terima kasih buat yang wish ..tetiba rasa feeling baru kahwin ..hihihihi...walaupun...tak de apa nak celebrate ke hapa....cuma pagi semalam Fayel bangun sama waktu aku nak pegi keje...apalagi kena seround kete la...budak kecik ni macam tau je semalam special day mama papa dia...hihi

Konon semalam nak ngedate dinner makan makan ....petang semalam hujan...plus jalan jem menggila...nak pitam rasa....sampai rumah 8.15 malam...terus flat...terbaring...malas dah takde mood..ingat nak tido je...hamboi ramai kepoci kan tanya dapat hadiah apa...takde la der nak hadiah hadiah ni..EA bagi aku amik...tak bagi takde hal.....bajet hadiah annivesary dah ke susu Fayel..kah kah.peh Fayel nya susu bertahan 5 hari saja...pengsan papa ko ...pitam terus...stok susu dah bertambah jadi 7 tin ..1 tin Anmum 900gram...harga RM64.50 x 7 = ?????..kira sendiri ehh......itu pun beli kedai seisei cina...huwaaaaaa baru nak bodek papa perfume tau...Fayel dah conquer dulu dengan susu dia...heheheh...ok la mama berkorban....

Hadiah Annivesary paling best aku rasa tahun ni adalah dapat gigitan dari Fayel...hahahah terbaik la anak....kemain menjeles dia semalam...bergolek santai anak beranak semalam...sambil tu peluk la papa Fayel...datang si Fayel pun nak join sama...dia sebenarnya jeles ...hahaha...dengan berdirinya hamboi terus tak agak agak konon nak cium mama la..sekali dia ngap masuk hidung ...apa lagi kena la gigitan halus...tak padan dengan gigi cinonet kan...sakit gak weh...menjerit gak la aku...dia boleh gelak si Fayel ni...tengok pagi tadi ada kesan merah ..aku pun pi usik...lagi merebak la...waaa ada tanda merah sebiji kat hidung la...fine Fayel fine...bagi hadiah kat mama yer....hihihi..terima kasih baby



Fayel muka mama tak?? budak kecik ni semalam awal nya bangun...macam tau je special day mama papa dia

Yer sebenarnya nak seround dua...hihihi...

Hadiah annivesary dari anak sendiri....

Tanda merah tanda cinta dari Fayel...gigitan sayang la tu konon...tapi kenapa hidung mama jadi sasaran Fayel??









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

14 comments:

as ♥ Leenda said...

yeayyy tahniah fayell..sebab berjaya gigit hidung mama..saya setakat ni berjaya lagi menepis klau asyraf nk menggigit tu..abah dia yg selalu kena..hehe..

erna said...

fayel bagi hadiah istimewa. gigitan sayang dari fayel tu. anyway, selamat ulangtahun ye..semoga bahagia hingga hujung nyawa :)

Wawa Yusoff said...

happy anniversary kak. moga bahagia hingga ke syurga. pandai fayel bg hadiah kat mama ye, kenangan sungguh tu :)

Liyana said...

hhehe comel la hadiah fayel tu kak :)

m@m@yAyA said...

hihi akk xdpt gigitan cinta dr hubyb tp dpt gigitan cinta dr ank yg tercinta~ [hihi]

okla tue kak,pezen yg akn dikenang selamnya~

Wawa said...

ingat dapat gigitan cinta dari papa. hahaha.
nwy, selamat ulangtahun kak mimi. :)

Mommy_Cha said...

fayel kasi lovebite kat idong mama. baru senang tengok. nampak jer hehehe..tak main buat tempat tersorok yer tak fayel?
neway happy anibersari kak...
semoga rumahtangga dilimpahi rahmat dan kegembiraan sekeluarga serta dimurahkan rezeki :)
aminnnnnnnnnn!

Allene said...

ihihih.. macamner la fayel leh gigit kat idung... noty dia yek... :D

YanaHime said...

Haha! Lawaklaa fayel ni..best pya hadiah dia bg..mimie, kita samalaa...jgk sambut anniversary bln ni

Mr & Mrs Sallehudin said...

Fayel ni x agak2 nk bg hadiah pun... gigitan sayang utk mama je ke.. utk papa dia x wat ke? Hihihi...

Aty_Fared said...

heheh....nak kiss tak reti lagi..kiss gitu lah care nyer. ;p ade gak tande kenangan..:)

aku dah muler risau tetibe.....

mekchu said...

dah byk ke gigi dak fayel ni? siap batang idung yg digigit nye.. kikiki..

mlm td ntah apsal aku mimpi fayel.. itu yg terus tgk fayel kat sini :)

Ann Ishak said...

Apesal nampak macam dah terang, pegi keja lambat ke

mrs kayrul said...

sabar mimy..fayel setahun susu anmum dah murah...hehehehe

sebabkan hadif dah setahun, susu anmum beli yg pek kembar refill..jimat baru RM 58.00..beli kat sensei cina gak

Google