THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 August 2012

TerJumpa my BFF Ann After 6 Months

Ni nak citer ni kebetulan aku gi Jusco Wangsa Maju....masuk time berbuka tak sempat aku nak cari tempat makan semua full booked..then dah ramai orang tu...aku masuk la supermarket bawah tu nak beli la air sikit minum untuk pelepas dahaga berbuka puasa...kang berbuka puasa korek hidung je huhuhu...aku sorang je masuk pun..EA dia jga Fayel kat luar...dah masuk tu aku sekali la nak beli buah dan sayur untuk makanan Fayel... asalnya nak ke beli Tako Tao...tup tup terlalu ..tetiba macam nampak kelibat macam kenal jek...memula nampak laki Ann..eh lain tapi yer betul...macam kurus sikit la sekarang...duk intai gak takkan sorang..mesti ada bini nya...yer Ann dah nampak..memula dia blur muka pandang tak lepas...maybe tak perasan sebab aku kan dah bertudung...lepas dah berhey hoi terus la singgah melekat...huwaaaaaaaaaaa ketemu my bff here...tak sangka lol...takde plan apa pun...kah kah jumpa di Jusco pun jadik kann..waaaaa rindu sama kamu la my bff...lama giler lol tak jumpa almost 6 bulan..umur Fayel..last jumpa masa Ann datang jenguk dalam pantang with Anis...rindu bangat..nak melepak kepoh kecoh gosip girl...lama tuuu kan x jumpa...

Nak tau perkembangan memasing pun baca blog memasing muahahaha...blog memasing update laju je....yerla aku kan ada anak kecik...fokus pada baby terlebih la..tak bermaksud lupa pada kawan kawan...cuma kekangan masa tak menyempat..sangat terhad...nak keluar pun kena berteman either Encik Awak or Emak....baru konfiden..now Fayel dah 6 bulan baru aku rasa lega sikit...aku dah reti nak handle...tu pasal la aku senyap sekejap dari dunia luar nak hangout ngan girlfren ...Fayel dah besor celik sikit senang la nak keluar kann..keluar berdua pun confident..keluar berdua pun dah ok..tapi laki aku lak tak konfiden..dia suh tunggu Fayel dah dapat kaki baru pelepasan keluar berdua..aku rasa kawan kawan aku pun memahami kot...sorry la kalau mungkin aku jarang lepak...nak window shopping sekarang dah ada "handbag" nak kena pikul ..ngan stroller nak hangkut nya...ada yang ajak karaoke pun tak gi..huwaaa aku giler rindu nak nyanyi karaoke...tunggu tunggu anak besar sikit... 

Jumpa Ann sekejap je pun dh rasa lepas rindu yang teramat...bukan senang nak jumpa...plan pun belum tentu jadi kan ..lagi nak raya ni..sibuk ngan persiapan raya...bila dh terrrrrrr jumpe tu masa di isi bersembang gebang peluk cium tanya khabar...alahai rindu sungguh...6 bulan berlalu Fayel pun baru jumpa Aunty Ann dia..dulu kecik je dalam hari lagi..now Aunty Ann dia dukung pegang kemain melonjak..sian Aunty Ann..makin kurus la layan Fayel yang lasak...Aunty Ann kemain la kan asik gomol Fayel je...ate susah jumpe....weeeeeeeee....jumpa ter terr ni la best...nanti jangan lupa kita jumpa raya raya eh...miss u a lot bff :))



Bertigaan terjumpa...huahhauaa...sekali jumpa Fayel gedebob dah 6 bulan...time flies

Fayel dan Aunty Ann

Fayel jangan melompat lasak kesian Aunty Ann nanti makin kurus..hehe

Fayel dan aksi muka nakal nya with Aunty Ann yang melayan dia

Meet my BFF secara tak sengaja...

Hallu dear ..miss u a lot sis..finally jumpa secara terrrr pun best gak kan...










Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

5 comments:

Lelaki Ini said...

cute, cute, cute sgt2!!!!!!

LoVEaQshA said...

Alahai makin cumil fayel nie..anty rdula nak gomol fayel..

Mommy_Cha said...

akak mcm retisss pegi mana2 mesti terjumpa org dikenali...kita jer lom jumpa hahaha!

♥ ROS ♥ said...

Btul tu, kkdg kita xsmpat nak join org sbb ade anak kecik.. Sonok dpt jumpa kwn yg lama xjumpa.. Fayel, semangat sgguh kamu.. Gerammm :)

Ann Ishak said...

memang tak duduk diam budak bambam ni, penat tangan nak pegang tau...tapi sedap pegangnya boleh peluk2 kuat, badan pejal

Google