THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 August 2012

Salam Aidilfiti Syawal 1433

Assalamualaikum buat semua pembaca blog nurmimy dan yang mengenali

Sempena kedatangan lebaran yang mulia ini, saya dengan rendah diri ikhlas dari hati atas sebagai makhluk bernama manusia menyusun sepuluh jari memohon maaf seandainya saya ada:

 Terkasar bahasa
 Tersilap bicara
 Terlebih gurau senda
 Tersentuh hati dan perasaan
 Termarah yang tak kena
 Tertanya tak tentu hala
 Tersasul yang tak sengaja
 Terpukul kat mana-mana
 Terpekik di telinga
 Terpinjam harta-benda
 Termoody tak semena-mena
 Terumpat kalau ada
 Terlambat tak ikut masa
 Termacam-macam lagilah yang ada kena-mengena

Semoga dimaafkan....
Semoga di hari lebaran nanti akan lebih mengeratkan hubungan kita sesama umat dan moga dilimpahi rahmat dari-Nya






SALAM AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN...BERHATI HATI DI JALAN RAYA..IKHLAS DARI KAMI

MIMY.MEGAT.BABY FAYEL






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

eynda said...

Salam Aidilfitri mimy...maaf kalau ada salah & silap ye...

aTy _faRed~ said...

same2 ar kite bermaafan yer mimy...selamat hari raye kat korang sekeluarga...terutama kat fayel yg suker wat muker ketat tapi comel tu..:)

Allene said...

selamat hari raya... maaf zahir & batin....

Pink Lavender said...

selamat ari raya mimy

Jen Jen Izaicun said...

selamat hari raya kak mimmy

Qhaifa Nur said...

selamat hari raya......
maaf zahir batin......

Nurul Aziz said...

Selamat Hari Raya~ Nanti kalau buat open house jemput lah ek :-P Rumah dekat-dekat je kan.. Hihi.

Eri-chan said...

selamat hari raya..hehe kampung takde line internet.

Ann Ishak said...

selamat hari raya, maaf zahir batin

Google