THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 July 2012

"Untuk Fayel"

Fayel adalah cukup minat sunggu lagu Sleeq- Untuk Dia...dan kena la aku buat ringtone lagu ni...time dia tengah mengamuk...dengar lagu ni dia boleh diam...dan putaran lagu ni kena la duk ulang putar......aduyai, camana ntah obses lagu ni si budak kecik ni...oh anak ....disebabkan Fayel suka lagu ni maka aku pun kena suka la lagu ni...okla "Untuk Fayel..Untuk Fayel"....eh baru teringat...kesan karaoke masa mengandung kot...aduyai dah turun ke Fayel...hmmmm....salahkan diri sendiri...tapi xpe kita balance eh Fayel...Zikir Selawat pun suka jugak kan kan...nak tido lagu tak layan...dia suka Zikir Selawat ...good Fayel...hidup kena seimbang...
      


Bukti eh..bangun tido merengek pasang youtube lagu feberet ..terkaku diam suka

Sah la Mak Su ajar ni..tengok la...sampai nengok henpon gitu..."Untuk Fayel"...jangan tengok gitu Fayel...rosak mata nanti sayang..

Yo ..Fayel nak nyanyi "aku yang patutttttttttttttttt..."  tak patut Fayel !!!..umur baru 6 bulan dah suka lagu...haishhh ...nak salah kan sapa



UNTUK FAYEL UNTUK FAYEL....JADI APA YANG PATUTTTTTTTTTTTT...LALALALALA




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

18 comments:

Riri Yoorin said...

kerlasss fayelll

ratu siput said...

bijak2.dah ada lagu kegemaran eh.ehehe...

Ros Anis Rusli said...

menangis najwa anak pak latip kalo taw nih..fayel nampak cam btol2 fokus dgr lagu tuh...hehe

Mrs. Norrie said...

hehehhe...memang budak kecik ada lagu feberet...

cam danish suka lagu pakai buang stacy dari umur 6 bln sampai sekarang

nana nih suka lagu intro upin ipin...hhhahahaha...klu ada jer iklan sanggup dia bangun duduk.

Siti Shuhadah said...

hahaha...acu pon suka lagu tu fayel.. kita geng !!! =)

untuk fayel... untuk acu...hehehe...

aTy _faRed~ said...

aku pon suker sangat lagu tu...geng ar ngan fayell..;p

Hayati Rameli said...

sameee mcm anak kitee, emir..tetibe mase lagu tu kt radio, time lirik yang untuk dia, hey tu..tetibe sebut hey..hey..haha..time part tu je..part lain xpandai,senyap jeee..

Ina Khairina said...

ekekeke penuh penghayatan si fayel layan lagu peberet dia....bijak sgt!

AIN NAZRI said...

kita pon suka lagu tuh.. hehe fayel kiutttt

Queen said...

sufiyyah suka lagu kocok2 sama cari jodoh..lagi pengsan mak die..padahal tak pernah ajar pun... hukhukhuk

PUAN SUE said...

wah fayel ni.anty pun suke lg tu tau..aqilah suke lagu twinkle2 little star tu je..klu dgr mst senyum n diam

Girl Girl said...

Hamboi... tecik2 dah ada lagu kegemaran. lagu catchy2 lak tu yg dia pilih... pandai tul...

Jen Jen Izaicun said...

fayel sama la ngan auntie jen jen minat jugak lagu untuk die tu.. best kan fayel.. mama fayel jangan jeles... hikhikhik...

~ NANA ~ said...

haha pandai betol si fayel ni...terhibur agaknya denga lagu tu

POSH76 said...

pandai fayel layan lagu...tp lagu ni mmg catchy...

Ann Ishak said...

kelasss ko fayel :)

Liyana said...

haha mcm2 la fayel ni.. comel je die :)

ariana8733 said...

hahahaha..comel sgt2 la fayel ni..

Google