THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 July 2012

Super Keriangan Hari Khamis...

Hari Khamis kan ...hari yang best dan ohsem....yeay malam jumaat...hepppppp....kemain hover kan...hari ni best sebab keje menaip aku dah siap...goyang badan menari vontot sekali...lalalala super keriangan ni...keje menaip nampak mudah senang..tapi pehhhhhh challenge...dah la kena siap kan cepat...ada target lak tu...berpinar biji mata aku....sampai sakit la belakang aku...dah la aku amik epidural masa bersalin..kesan lenguh lenguh pinggang dah terasa rasa ni...ah sudah....jangan wat pasal..camana ni dah tak larat..tahun depan target nak pregnant ni...baru anak sorang dah sakit sana sini...

Keriangan tak hengat la bila satu task dah siap...feel dia lain macam ...ala keje menaip je pun...hmm haah memang ar senang ...senang la sangat !!!!!...yer la aku keje seketari jekkkkkk....dah gitu la keje nyaaaaaaa...berpadanan la ngan gaji aku dapat lak ...saya seorang seketari sajekkkkkk...bukan director, bukan akauntan..bukan auditor...bukan yang lelain...eh termelalut lak...aku happy punya pasal la ni..keje dah siap...so aku pasni boleh la aku rileks kejap...berblogwalking...blog aku pun terbiar terabai ni ...banyak citer tak hapdate ni...hover kannn..keje macam tak keje je ko..huhuhu...boss aku kan maternity leave...kasi chance la...

Sebab dah siap keje....habuan dapat tauuuuuu...pagi pagi dah disajikan chocolate oberseas bertimbun...fuyoooooo... i like...aku pantang tengok choc banyak banyak ni...mula la sawan...makan choc boleh hilangkan stress...makanan penenang jiwa aku ni..tak takut gemuk ke?? dulik haku tidak...dah nampak makanan feberet memang sawan jap...tangan kat dada mata kat atas...fuhhh pastu disusun cantik dalam tray cantik IKEA...halamak lagi sawan la nak makan....nice huh...deko deko ...saja je kann nak bagi aku kejap bangun kejap duduk nak pi amik choc....walau apapun..makan choc di hari khamis sambil keje dah siap adalah BAHAGIAnyeeeeeeeeeee...malam jemahat nanti pun tak stress...eh tetiba...larikkk


Keje menaip untuk minggu ini dah siap...setel buat soalan soalan untuk bebudak auditor nak peksa ....sakit badan makcik oii menaip ni siap berformat bagai...masa di beri 3 hari untuk siap...ko mampu...


nasib ada choc tauuuuuuuu....kira hadiah la ni....mari makan chocolate sampai muntah....ko hado gini..siap deko cantik tau...memang akak admin ni tauuuu ..bab deko deko kemain...lagi semangat la aku duk makan



BERKIRA KIRA ADAKAH MINGGU DEPAN ADA KEJE MENAIP LAGI DAN LAGI??? PENGSAN !!!!!!





Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

mamyharraz said...

setimbun coklattt bestttnya!
letak dlm bekas comel pulak tu..mmg hilang stress dpt makan.

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

wah mama Fayel dah berkira2 nak tambah ahli.. baguslah kan, masa muda lah kita nak beranak anak.. take care sis, sesekali bangun eksesais kan pinggang ye

~ NANA ~ said...

ahhhh tempting giler tgk coklat tu!

haaa ape la hepi sgt bila mlm jumaat tu? ;p

aTy _faRed~ said...

ha'ah..aku pon senang sakit pinggang..lagi ar aku ni kurus kering..kesan epidural ek..aku pon baru teringat ni...
keje dah setel ley ar blogwalking n update blog banyak2 ek..:)

mia-ina said...

wah bestnya dh hbs keja...nak coklat 1..hehe

Nana said...

bace n3 nih...mcm blh rase betapa gembiranya kamoo...:D

Mrs. Norrie said...

lama giler aku tak taip berformat...mau kejang segala urat yg ada nie

imhana said...

wau, dah habis keja ek..enjoy la kan..layan blog sambil makan cekelat nom nom nom...

Google