THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 July 2012

Fayel @ Justin Bieber Junior Jumpa Peminat nya...heheh Kat Opis Mama nya Sajo

Plan nk bawa Fayel opis adalah tidak dirancang...secara kebetulan walaupun ramai aje budak opis asik duk tanya ..bila nak bawa Fayel ke opis...aku jawab tunggu la besar sikit..sapa nak dukung budak bambam ni..dah la nak masuk ke Menara TM agak ketat..security check aje..kena daftar kehadiran la...haishhh tak kose haku...postponed la hasrat nak bawa Fayel...konon tunggu la dah dapat kaki baru la okey...

Tak payah tunggu dapat kaki..kebetulan aku ada training luar..then training tu habis cepat pulak..dalam kul 11 pagi dah boleh balik...awal la sampai umah...terus terpikir nak bawa Fayel datang opis la...aku bawa pakai stroller aje la...gamble...bawa jenguk kejap kawan kawan mama nya....call dulu EA bagi izin tak nak driver berdua ngan anak dia ni...hmm memula dia macam tak konfiden..then aku cakap sampai sana aku call la sesapa suh tolong handle Fayel...baru la lepas...legaaa...but dalam hati berdebar dup dap gak..first time drive berdua Fayel kat sebelah..risau dia nangis aje la...

Belum cuba mana nak tau kan...tak payah paranoid sangat kot...Fayel ok je steady dalam kete...dia kan kaki jalan...cuma nak bagi diam aku kena pasang lagu feberet dia la...dari Sleeq/Najwa Latif..."aku yang patut"..dah habis kena putar balik sampai la nak sampai..kalau tak dia buat muka bosan nanti parah aku ...merengek dalam kete sapa nak handle...good boy Fayel sampai je opis mama...dia cool...aku call Ika n Diana suh tolong...hehehe..Fayel tengok Ika n Diana ala diva gitu...susah nak senyum...dia siap paling lagi orang tegur..haishhh..jangan nak diva sangat la Fayel.....

Sampai je tak terus pegi dept aku Tingkat 9...gi terjah dulu unit Diana...Tingkat atas 51...pehhh merasa la ko yer nak naik lif ...nasib ada stroller buggy ...senang la sikit nak bawak Fayel...sorong aje la...dia pun tercengang kot...eh nak bawa mana la dia...macam sessi bertemu peminat pulak...Justin Bieber Junior...eceh..tak tahan mama ko kan..nak Justin Bieber gak..huhuhu aku kan minat Justin Bieber...opssssss terbocor rahsia pulak...habis sesi gomol tingkt 51...kena turun ke dept aku lak...tingkat 9...sebenarnya hari yang sama ada jamuan..aku ada training kan..so tak join la..aku dtg jenguk ada la sikit makanan yang ditinggalkan untuk aku Nasi Briyani JM...huhuhu ingat jugak kat ai kan..syg ketat ketat kat ika...okeh Fayel di tingkat 9 bertemu peminat...huhuhu ok JB junior in da house...wakakakaka...(mama nya memang hover pasan)...

Fayel, inilah opis mama..tempat mama mencari rezeki...rezeki itu adalah untuk Fayel ...walaupun papa ada bertanggungjawab menyediakan segala keperluan Fayel but tak salah mama membantu meringan kan beban..kita bukan orang kaya...sesama membantu laaa....sebagai contoh...bila Fayel demam, sakit itu ini...mama membantu dari segi kemudahan klinik panel...see ringan tak beban papa...jimat disitu..Alhamdulillah ...doakan rezeki mama mama semakin murah dan murah yer untuk kita sekeluarga..amin...mungkin mama tak duk umah jadi surirumah jaga dan tumpu pada Fayel..itu tak bermakna mama abaikan Fayel asik fokus duit semata...tidak anak ku sayang...mama do it everything for u..keje keluar awal pagi dan balik lewat petang...semata mencari rezeki halal...tolong ringan beban papa...sapa jugak senang..Fayel gak kan...nanti nak mainan kannn....okeh nanti mama beli segunung mainan banyak banyak...


Weeho Fayel nak gi opis mama....duk diam diam eh..kite berdua je ni jgn nangis...mama gabra...dia tengah syok tu dengar lagu feberet..."Untuk Dia"

Dah sampai si Justin Bieber Junior...huhuh sedap je mama gelarkan tu dik...dah mama minat JB tak leh cakap apa la


Geng tingkat 51..Lin dan Diana....huhuhu...Fayel kemain lentok ngan aunties yer

Bukan Noradzlina Redzuan pengacara yer..heheh muka sama kan dengan Lin...Fayel dah start ngada ngan Lin..

Diana geram ngan Fayel sebab Fayel buat muka diva..heheheh 

 Uncle Khairol amik berkat dukung ...papa to be...kekok gak dia hehehe


 Okay turun pulak Tingkat 9.....sini ramai orang dari Tingkat 51...jadi tumpuan papparazi la

Wah Fayel kena kerumun...feeling Justin Bieber sangat...

Terkedu kedu sampai tangan masuk mulut

Heppp jangan masuk mulut dalam tangan...lapar eh sayang

This is not my papa...hehehe

 Uncle Fairuz dokong...nak anak laki eh...hihih...

Sedap eh kena dokong...badan macam papa kan tapi bukan..dah kesedap la tu

 peminat peminat Fayel heheheh...hamboiii anak haku

Sila la pegang yer kawan kawan...ai rela je...tak larat dah mama nya 

Akhma sangat leka memegang Fayel..yang lain duk tengok ajela..tunggu giliran eh...hahaha

Aunty Akhma ...eleh Fayel manjesssss

Datang khas buat kak siti gak..yang tudung kuning tu ...nak sangat tengok Fayel sebelum dia transfer...Ika pun sama hari hari duk nyebut..bawak la Fayel...

Masuk mulut ada makna...ok nak susu la tu...penat kena kerumun

Haahh penat sangat nak susu...meh mama susukan

 Tapi minum memain....saja jeeee la budak kecik ni...

then balik ..sampai tertido penat sangat tu kena kerumun peminat

Yes mama dah berjaya keluar berdua ngan Fayel...tunggu besar sikit kita jalan sama eh


SORRY KAWAN KAWAN TINGKAT LAIN YANG NAK JUMPA FAYEL..TAK DAPAT NAK TERJAH...FAYEL DAH MENGAMUK SAKAN ...SO KENA LA BALIK..SO NEXT TIME EHH




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

14 comments:

aTy _faRed~ said...

waahhh..fayel macam retis ar...kemain semangat sedap badan fayel ek...ramai ar dok gomol2 tu..:)

D Yatie said...

wahhhh~~fayel dah berjaya sampai ke office mamanya...arissa nih sampai la...sat g mak ny nak pindah..entah sempat ke tidak..huhuhu..

CikNaa said...

uiyoo..
meriah nye fayel kat opis mama dia.
teruja ciknaa tengok! :)

Mrs. Norrie said...

klu aku keje sabtu, anak harus ikut sorang, tak bawak yg besar, bawak yg kecik...hehehehehe

mekchu said...

ini macam, selalu angkut dtg opis pun tak de hal... ramai tukang jaga.. baik pulak diam budak bam bam ni

Girl Girl said...

nasib baik Fayel ni gud boy.. tak nangis pon... bgus tul... tp xtahan diva sesangat. panggil pon, eceh toleh ke tempat lain. heheheh.... sedap peluk sbb bambam... :)

mia-ina said...

wah sakan fayel jln2x

ratu siput said...

amboi ramai peminat JB junior ni.ehehe.pas sorang..sorang dok gomol dia.pasni lehlah jalan berdua ngan mama kalau papa takde :) siap ada lagu kegemaran tu fayel.ehehe..

Ann Ishak said...

boleh bawak budak kecik masuk office ek...dekat sini jangan harap, TIDAK sama sekali

Eri-chan said...

tadi aku baru pergi tgk anak buah aku yg paling kecik. tak ble lawanla. fayel ni lagi bambam. hehe

Riri Yoorin said...

ramai peminat fayel

PUAN SUE said...

wahh..rami pemint ni..hensem kan..hihi

Siti Shuhadah said...

justin birber sgt si fayel ni kan..hihi..

Kella said...

aku je tak jumpa fayel lagi... =(

Google