THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 July 2012

Malam Dinner Bertemakan Bola United..

Haluu ..selit citer lain la..tetiba belek folder ...ada gambar latest tak story mory kat blog...ni pasal Malam Dinner TM la...atau nama nya Award Nite TM...biasa tetiap tahun memang ada event ni...dulu masa aku bujang aku kemaruk suka benau nak pegi...lalalalala...siap sebok nak cari dress la...mekap la..sampai cari tiket la ...meredah malam ke Putrajaya pun hado....puii...zaman kegemilangan sangat...eh apa sekarang tak gemilang dah ke? gemilang ke lain la...dah ada family ni....payah sikit nak bersosial ke arah sini...lagi pulak aku kahwin dengan orang yang tak minat benda berformal ni...huhu laki mak sempoi jekkkkkkk...

Tetiba tahun ni Award Nite aku meredah Cyberjaya pulak...kemain....tiket ada lebih..kasi lelong sama dak opis...sorang pun tak nak pegi...dah la boss aku maternity kann..tiket aku pegang...big boss nak ada jugak wakil pegi...jenguk muka pun jadi la...hmmmmmmm....5 tiket untuk department aku...hmm nan hado la diorang nak pegi..aku nak gi sorang takde kawan....malas la jauh benak Cyberjaya...malam lak tu..kang tinggal Fayel...tinggal laki ehhhh...mula la tengok tiket berlambak sorang tak nak pegi...aku ngan akak admin opis ni nak ngajak laki memasing...saja je...konon lepas makan cabutttttt....mana tau untung nasib naik no bertuah naik...naik la sangatttttttt...

Ni untung nasib la laki haku nak pegi tauu...sebab tema nya sempoi tak payah la pening kepala nak pikir baju apa nak pakai...tak de formal formal der...bagus la memang sesuai sangat aku ngajak laki aku...haah sesuai..team Football/Bola Sepak....sempena demam Euro kann...apa lagi EA ok je la...aku lak pening nak pakai baju apa...aku takde sehelai pun jersi...huhuhu...sudahnya aku pinjam EA nya jersi ...cuba pnya cuba..semua tak muat...huhuhu cuma satu je muat jersi Chelsea...huhuhu..ahhh pakai aje laaaaaaa....janji ikut tema...aku pegi satu kete hangkut kak shida ngan husben dia jugak...memang plan nak gi ngan husben...takde la memasing husben muka ketat kan..ada gak kawan sembang....

Kengkonon tak nak tinggal Fayel...kena jugak tinggal dia..huhuhu..syiannn dia...takpe kejap je...asalnya lepas makan nak balik...cabut...tetiba terlajak lak..sebab ada Afdlin Shuki nya show yang happening sampai Encik Awak tak nak balik..dia kata tunggu habis...aikkkkkkkk....dah habis show lawak Afdlin Shauki...tungggu pulak sebab ada Stacy...erkkk biasa je kot bagi aku..tak lawan Afdlin Shauki yang serba boleh..lawak boleh..menyanyi boleh...yes terbaik....then tunggu lagi nak tengok kot kot ada tak no bertuah naik.......nan hado...4 tiket ada satu pun tak bertuah...balik tangan kosong la...takde ong...hihihi...konon tak nak lama jadi lama gak...sampai umah dekat kul 12 tengah malam gak la...huhuhu..


Tiket tiket bersepah sorang pun tak nak pegi..at last aku pegi kannnnnn....

Tahun ni buat kat MMU Cyberjaya..aku ngan Kak shida je datang wakil deparment

Memasing bawa husben..huhuuh..senang nak balik lewat malam

hapa kebenda ni...ni pasukan sorak mewakili negeri...bergema macam suasana stadium pulak aku rasa..baju biru ni TM Johor

Kat belakang tu tak silap aku wakil TM Selangor kot..

ni TM Perak

Mari masuk dalam kite minum dulu..ada welcome drink...layannn

Tema sempoi dan senang..tak payah pikir cari baju..aku pinjam pakai je baju EA...ini aje aku muat pakai huhuhu..itupun sendat....lalalalala...apakah

Beramai ramai peposing....

Aku kan pantang nampak backdrop yang boleh berposing..apalagi gedik la...(laki aku kateee..ini dialog dia)

Eh dah macam pengulas sukan lak...huhu

Laki bini :))...nasib laki aku nak ikut tauuuuuuu....tema bola dia memang masuk la...formal kirim salammm la

Ok dah masuk dewan...hohoho suasana macam stadium 

Agak bising riuh..huhuhu bersorak sana sini...tema bola ni memang ramai betul budak laki datang

Amik tempat memasing..lapar lapar nak makan

Mampu tengok menu dulu je...hukhuk..menu pun ala ala football

Bila nak makan ni.....gedik kamera sesajaaaaaaaaa

Dah buka tu mari la kiteeeeeeeee...Bismillah

Muka senang hati kekenyangan..mau tak kenyang..satu meja 4 orang je ada..apalagi balunnnnnn

Kemunculan Hasbullah Awang ditunggu...weewittt..hos sukan senior

Show best dari Afdlin Shauki...yer telah berjaya buat Encik Awak tak jadi balik awal...

Show Stacy pulak...biasa aje..sama macam ko tengok tv

To Encik Awak...tengkiu eh sebab teman binik mu....susah ni dia nak ikut....tahun depan mau pegi lagi tak??






Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

7 comments:

SURIA AMANDA said...

bestnya..lama giler along x join majlis2 macam.ni..ari tu ada malakoff nyer carnival..tp x pi sbb demam..

Bitt (double IS) said...

nama menu pon melatops hokeh :)

aTy _faRed~ said...

ade orang nak jage fayel tak per..kalau macam aku ni sape ar nak tolong jage malam2..baby sitter die pon tak nak hagaknyer...huhu

noradzlina.kamdani said...

EA gunting rambut ke? nmpk smart la...
ok la tu nasib bek ble sarung jersi EA...xpe la klu sendat sket, yg penting korg enjoy mlm tu...

Mooniqueen said...

Stylo la sesekali dinner pakai mcm ni kan... Lain dr yg lain...

~ NANA ~ said...

sempoi je dinner cmtu..sbb tu ramai org lelaki join kot..hehe

ratu siput said...

isk aku lglah dah berkurun tak pegi menda2 gini...rindu jugak nak berjimba2 gini...dah tak keje...lg la tak pegi..tema bola...sempoi...takyah pening2 pale kan nk bli baju...

Google