THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 July 2009

Mari Kira FM

Hari semakin hari Fridge Magnet aku makin bertambah...kegilaan x dapat dibendung dah ni..ala2 Mc Donald theme..i'm love'n it...thanks guys yg sudi memeriahkan FM aku...terutama pada kawan2 yg pegi travel mana2..ingat FM ingat mak ni...ni mak sayang bangat....xlena tdo tgk FM aku ni..aku letak kt opis je... xleh letak fridge kt umah..mau di buat main oleh anak2 buah aku...hadoi patah sapa nk jawab?? x dapek la aku nk gi tempat2 yg aku x pegi tu...jadi dipamerkan di tempat yg selamat..selamat ke?? harap2 xder yg curi...mak kira ok stp hari ..jgn memain..



x lupa nk wish thanks to penyumbang terbaru FM..BALI from Kak Norli GIA..(tima kasih buk) & THAILAND from Kak Shahida GIA...(sawadikappppp)




LOVE BEBEH

4 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

uikss byk nyer.. cantik2..mak punye dah ler sikit..cikai2 gak lerh..ahahha.. eh cantiknyer FM Bali tu? aku gi sana asal tak der yg mcm tu?????????? TAK PUAS HATI OKEH!!!

MimY HaMiD said...

filla-kasih aleeya : ko jgn ..harta benda ni dh jd darah daging mak ni...hahaha..hilang mau mak halilintar...ko bg BALI again..cr yg edisi sama...ahah ada jumpa x??huhu

RAZ said...

Mak ai... banyknya.. Leh challenge faisal nya koleksi key chain tu.. hehehe..

MimY HaMiD said...

raz : faizal nya keychain tu xleh lawan..maximum tu..hehehe

Google