THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 July 2009

Mari Mencuba Lagi...

"Dear all,

Our Kristal video will be given a fresh new look!

We are now looking for 60 new faces – no matter what race, gender or level to be featured in the video. Since we want to control the production cost, this is only open for TM and subsidiaries staff from HQ, Selangor, Kuala Lumpur, MSC, Negeri Sembilan and Melaka.

Please take note on the following:
· Preferred weight – 45 kg to 80 kg, preferred height – 155 cm to 172 cm
· Accommodation will be provided for anyone from outside Klang Valley and the costs will be borne by the organiser
· Transportation will be provided from HQ and TM TC to the shooting site


Selected talents will be informed via e-mail by 16 July 2009. Rehearsals will be on 21 & 22 July 2009 while shooting will take place on 24 & 25 July 2009 at MMU Studio. Selected participants will each be given a t-shirt, track bottom and cash token!"

Khas utk warga TM yg x dpt email ni...sila lah mencuba yer...tapi utk sekitar HQ, KL, Selangor, Nogori je...yg rasa TM Kelantan, Perak, Terengganu...apatah lagi TM Indonesia, TM Brunei lg lah x perlu mencuba yer...(apakah ada??.)dukacita la dimaklumkan....kira cam photoshoot hr tu le...so far "One Malaysia" nya result pn x umumkan lagi..bersabor yer...tp ni lg best masuk video tu....yg pntg ada fulus mania $$$$$.....seantero la tgk muka korang ....try jgn x try....AKU?? of course la...aku klu bab2 mende ni..x cuba x sah...biasa ar perasan lebey...jgn x tau...excited gila babs nya aku send 3 kali....hahahaha...3 kali klik 2 kali gambo lain2....perasan giler pompuan ni...ahh biarlah mencuba nasib...gambo nk yang full body ok....pehhh sadis mak dgr nya...sbb mak cutting xder la cam nasha aziz kan!!..tp dina MI tu ada la..nk juga serhopa artis...hah korang yg rasa keje TM tu cuba jangan x cuba....

ni plak send attach gambo kali pertama (blur sbb aku resize small) & ke-2 (original besornyaa) ...saja nk tunjuk kesopanang dan kesusilaan...sopang sgt la bj see thru...opsss tu yg mak cari gambo lain tu utk kali ke 3...


gambo ni aku send utk kali ke-3..sbb cari nya cari jumpa la plak full body pastu kt menara TM plak...belasah boleh laaaaaaaaaaa.......nmpk cam montot kecik jek...padahal ya ampun..teknik posing cover baek punyaa

9 comments:

aRaBeLLa said...

aii segan!!!!


tp aii memang terkilan gile tak dapat gi casting iklan 1malaysia..huuuuuuuuu

tHEoNeANDoNLy said...

mimi ko klu dah jadi model nati jgn lupa kawan k...hehehe...

MimY HaMiD said...

arabella : ala x yah le segan bkn masuk iklan tv pun..meh la cuba

theoneandonly : akan ku ingat mud..muahhh

TinTaDariHaTi said...

JOm kite pakat try.. Nana x daftar lagik nih... Kot le untung nasib bleh jadik model TM.. wakakakaka... perasan tul nana nih kan..

MimY HaMiD said...

tintadarihati : cuba nasib..lg pn tutup by 14 ni

kella said...

waahh... mimy...ko nie cekal sungguh! ada mmber ajak cuba gak nie..

MimY HaMiD said...

kella : try la..mana tau ..ko nehh..dah gi klik

aRaBeLLa said...

kalo iklan TM saya x segan..hihi glemer ape..hakhak

tp kalo video ni cam segannn pulak..nak nyanyi2..hukhuk..saya mmg pemaluuu kalo bab nak nyanyi depan org.sbb tu x pernah karok..kuikui

MimY HaMiD said...

arabella : ala dik..sporting la skit...sore yg pemalu tu yg sodap di dgr

Google