THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 July 2009

Ah Banyaknya Alasan

Banyak benda nk hapdate ni tp tak berkesempatan...tungguuuu...tapi apapun hapdate benda ni pn ok jee....hah pada yg asyik tanya aku bab kawen mawen ni...aku dh siap list 10 alasan yg tak munasabah ...buleh la masuk akal skit...ahahahah...& this is WHY!!!WHY!! .... so pasni jgn tanya...nnt mak HEPPPPPPPP......
(tapi mak bkn lesbo...mata ku pandang laki's lagi....auwwwwwww....nak kawen gak....gatals....lalalalala)






LOVE BEBEH

14 comments:

Eri-chan said...

11. boleh tdo golek2 sukahati
12. tanak kemas bilik sbb kelam kabut nak kuar takde sape bising
13. takyah rebut bilik air@kena mandi sama2..leh berangan dlm bilik air lama2..hahaha
14. takde org komen pasal saiz or tone kulit tak sekata
15. takyah sorok2 beg shopping pas shopping bila ON SALE!
16. takyah masak untuk org lain - sendiri pun mls nak masak untuk diri sendiri!
17. rak kasut takde spare utk kasut org lain
18. my sofa is always my sofa nobody can share (aku baru planning nak beli)
19. boleh tengok lelaki hensem lama kalau terserempak kat mane2
20. boleh kutuk hobi budak laki sesuka hati..hahahah

MyNameisMimy said...

eri-chan : wah ko tambah lagi 20...cayalah..jawapan hebatttttttt laaaa

^ CoMMoT ^ said...

rindu nak jdi single n hanky panky tp da ade soulmate ni ... lg better kot! hehehe. smoga cpt brtemu jodoh. jgn berebut ngan amoi tarikh kawen .. udah la yek? =)

MyNameisMimy said...

^comot^ : berdua lebih baik sbnrnya..amoi kawen dulu ok gak..sbb nnt akak leh paw cincin tiffany & co ke...huhuhu

TinTaDariHaTi said...

Sambung dari Eri-chan.. Hehehe...

21. Takyah sibuk duk pikir nak balik kampung sape time raya.
22. Takde sape komplen berat badan kite dah naik.
23. Leh tido mlm dgn lena ~ sbb takyah kerja keras tgh2 mlm.
24.Bleh bt ape je sesuka hati ~ takde sape nak larang.

MyNameisMimy said...

tintadarihati : alasan sudah bertambah 24...sudah cukup utk single ni..

Emynz said...

Alasan Yg Paling best "no in laws" Yeaaaaaaaaaaah =)) kelaka ah

MyNameisMimy said...

emynz : kikiki..no in laws...boleh gitu..belasah

kella said...

errr.. no komen! (bley?)

MyNameisMimy said...

kella : no komen ko ek...ahahah

honeysweetielove said...

huwwaaaa.. huwwaaa.. miss my single timed..

MyNameisMimy said...

honeysweetielove : waaaa siannya..xpe xpe..married ok gak beb

azyla said...

single is simple..
double is trouble~
hoho.. kite enjoy! :p

MyNameisMimy said...

azyla : simple words tp really goods...mak suke yer

Google