THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 July 2009

Di Celah Iklan One Malaysia



Masih ingat pada blog ini -- http://nurmimy.blogspot.com/2009/06/ada-photoshoot-rupanya.html ?? YA !! muka aku terpilih le dalam di celah2 iklan TM One Malaysia...punyala aku pose photoshoot gedix bagai...sekali yg kuar muka aku ????? itu aje !!!..ahahha....aku nengok punyalah nak gelak...paling tak tahan aku balik umah ....tunjuk kat family aku...diorg bukan lagi nk bg support... mak, ekin, dira pakat gelak2 sakan kat aku....kah kah kah...cehhhh....hmmm xpelah janji ada muka tak gitewwww.....hihiihihihhihi...jom cari muka aku disebalik 1 ni....isk x leh blah betul...x kisah ar janji terpilih noks...ni musykil ni..baper diorg nak bayar eh?? terus membisu je GCC ni....mana blh ...lagipun ini untuk advert paper, billboard maaa...janji tetap janji ok....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ha inilah muka ciput di sebalik MALAYSIA tu...hahhahahaha









8 comments:

aRaBeLLa said...

puyoooooo glem gitu..

hukhuk jelesnye dapat gak le interprame..
sis next time ade ape2 jangan lupe roger2 eah..huhuhu

busyuksayang said...

ala...comel jer :D

Snowwhite Zone said...

mimy- napa bwh sgt.. kecik lak tu.. but ok le tu.. glam gitu

sue said...

huhuhuhu.. tak sangka.. tapi apsal terlindung ngan huruf2 tu.. aduh.. cenonit jerk..

Liyanaroxx said...

cun lah kak mimy!!!i like's~!! glamor gitewwwww....auwwww!orang2 comel mmg akan masuk iklan punyalah..kan?=)

MyNameisMimy said...

busyuksayang : comel ke..ciput jek..ahah

Snowwhite Zone : org besor2 dia bg bawah sbb nnt lebar naw muka letak atas..hikhik

sue : tu ar dr hr photoshhot asik duk sebut celah tang Msia..ha sekali betul duk celah2..eheh

Liyanaroxx : org x pasan x tau..kata celah ciput..ehheeh

kella said...

ko memang glem ler..

Mimy Hamid said...

kella : aku kan giler glam...huhuuhu

Google