THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 July 2009

U'r on Candid Camera !!!!

Candid pun leh jadi TAG ke?? hadoi memacam tul...hantam je la labu...dh kata minggu ni minggu TAG..jadi korang layan la TAG aku smpi nak termuntah baca...jgn smpi mabuk TAG sudah..mak x bertanggungjawab...candid gambo kali ni xder gambo cover cun...semua terburuk wokk dalam simpanan...jangan ingat aku ni suka pose cantekkkkk jee....sekali sekala aku down to earth tunjuk korang muka sengal badut aku...ni ha meh tgk senarai "10 Muka Candid Terburuk Wokkkk"



Situasi 1: Bluerkkk Kekenyangan

masa ni kat California Pizza Kitchen, KLCC ...diorg kalau bab aku muka candid mmg suka..dongki kan ngan senyuman manis mak tu...tu pasal time mak tgh kenyang makan tiba2 tepon bunyi..terus mak buat bluerkkkkkkkk smbl mata ke atas hahah....tu yg rhopa itu..macam terencat akal pn ada gambo ni...sengal....




Situasi 2: Menyanyi Penuh Perasan Perasaan

Biasalah gi Karok ngan geng GXIXG....camni le jadi nya..time aku tgh syok nyanyi lagu "Bunga-bunga Cinta - Misha Omar" ...mak ingat lagi time ni feeling tang korus.. "sayangi lah diri ni yg kelayuan" ...smbl membelai rambut menjiwai lagu ala2 video klip...tang mulut x tahan ok...meneran patah ayat..ada lak 2 org si jan & syira kt belakang tu sempat buat pis..posing baek punyaaaaaaaaaa.....muka korang Ok aku yg KO..


Situasi 3: Aksi PentasTerlampau



aku telah mensumbangkan menyumbang sore masuk TM Star'08 ...lagu Tragedi Buah Epal ..ecehhhhh..dengan penuh semangat aksi terlampau di samping kasut tu tinggi 3 inch..nak mampos aku imbang badan..pertengahan lagu semput aku...sapa yg tgk sure ingat kes aku ni...lawak tull..hahah



Situasi 4: Tido Dalam BasCilakak..aku tdo pn ada gak yg snap..xpe ar ..yg nk tgk rhopa aku tdo keletihan ..tu la rhopanya...air liur basi kuar pn aku x sedar ni...aku keletihan nok..ni dlm bas ekpres dr LCCT ke KL Sentral ...selepas blk dr Sabah baaaaaaaaa.....sumpah gaban...aku tdo cam cute jek...


Situasi 5: Sesi Mengurut Badan


sibuk Pot Luck umah Ogy aku kena mengurut si mummy diana ni..dia ni pantang tgk muka aku...sure aku pemangsa mengurut...muka aku tu rhopa penat...intan sebelah tunggu giliran mengurut..kekeke...x takut tulang patah ke yang aku kerjakan...



Situasi 6 : Baby Nangis Nak Susu

sian baby zikry menangis...aku kaget aku panik...aku mmg fail klu bab budak nangis..mula la aku gelabah...aku dh x tau nak wat pe...nk bg susu badan...x bersusu..tetttttttttttt....maklumla anak dara lagi..hehehe... motipppp


Situasi 7 : Makan Tak Berhenti
elok2 si masni ngan ann posing baek punya....yg aku kt belakang plak makan x habis2...dr start besday anak si reen...makan je keje nya...x menyempat nk snap..saja nk bg aku rhopa tu kan...



Situasi 8 : Layang- Layang Sangkut

kt taman metropolitan batu ...muka cuak main layang-layang...mcm burung garuda nk sambar je...dira snap dr kejauhan...muka mak nmpk cam serius je .... yg benornya layang-layang xmo terbang.. ..kekekeke..



Situasi 9 : Bergosip di Majlis Kahwen

Jangan diamalkan yer perangai gini...pengantin sebok atas pelamin aku sebok gosip wat kecoh..hehehe..dialognya cam gini.."cik temah, gelang emas berlian panjang baper inchi, beli kat mana..??"...hahahha



Situasi 10 : Memberi Arahan


bila tang bg arahan tu kemain la kan....... "eh ke sini skit...bkn cam gitu..kasi zoom in out...kasi nmpk kurus..xmo nampk tu" .....sekali kuar muka mengarah...ko ingat ko pengarah ?? x kose..


P.S : AKU TAG SEMUA YANG BACA...SILALAH PAPAR MUKA CANDID...ADA BERANI KEE




LOVE BEBEH


11 comments:

Liyanaroxx said...

hahahahahaha....
tag nih mmg best!gelak x hengat bila baca...
bila ada pic + kisah riwayat hidup...dari mata ngantok trus jadik CELIK!!!=D

eKiN said...

gmba tgh nyanyi kt TM kelaka gile..hahaha...mcm nk lari xleh angkat kaki..hehe..sumela..xleh thn...haha..

MyNameisMimy said...

Liyanaroxx : lawak mmg lawak..mmg memori tul la..

eKiN : ko dgr citer live lg ko tergelak guling..ini br baca

daela said...

hehhehe...x berani...komom..x berani mcm mimy..

MyNameisMimy said...

daela : ala berani la...selamba jekkkkkk

onggila said...

adehhh....tag macam ni pun boleh eh? layannn.

MyNameisMimy said...

onggila : ha mmg layanzzz..bis tu ko x nk wat ke?? ada berani !!

Emynz said...

lol gamba 1st taleh blah..hadeh penat gelak.Ni pun bleh jadi tag.memacam

MyNameisMimy said...

Emynz : mmg x leh blah..buruk rhopa

nOllY dOllY said...

waa..candid2 pon, tetap cun la sis!
rasa mcm nk suh sis tmbh lg 10...tmbh lg 100 pon bley gak..
ngeee :D

Mimy Hamid said...

nOllY dOllY : ewah...ini sudah lebey..bg 10 mau 100..ini tidak adil!!..* dialog anak bapak*

Google