THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

03 July 2009

Sinetron Intan vs Sekar


Lega sinetron INTAN dh hbs....(263 episod) sengal siot nk tunggu kesudahan..ada je benda happen..lepas jadi ni..jadi tu plak...hangin aku..kadang tu tak logik gak...dh celik buta plak...yg buta celik plak..isk macam2 le...tp apa kes?? aku layan gak kan!!!....nk wat camner dh terlayan...mula2 aku layan sbb suka lagu RUANG RINDU by LETTO tu...then terus sangkut...lg plak NAYSILLA MIRDAD tu berlakon sgt innocent...(dlm sinetron je)...kat luar..terbalik la plak...tp aku tetap suka muka dia.......so shwettttttttt...punyala lama aku nk tunggu episodnya kt ASTRO PRIMA....so aku merujuk kepada PAK GOOGLE..aku nk tau sinopsis kisah ni...aku baca kat forum2 indon...ahahahah...jd sikit2 aku tau la apa jadi...jd klu terlepas episod pn aku x kesah.....habis satu kisah..

Hah skrang plak SEKAR plak...apsal la letak nama SEKAR...cam x der nama lain...letak le MUTIARA ke....DEWI ke ...leh la gak aku masuk dek akal..aihh nama indon ni mmg pelik2 skit..nekad xmo layan mulanya...ala2 citer INTAN pn ada..muka si pelakon2 nya sama jekkk....tp mcm ada kuasa magnet la plak...menarik tertarik..tertengok lagi sinetron ni.....sekali lagi NAYSILLA MIRDAD as watak utama jd watak innocent..hapa dia ni mmg watak ni jek ke??...stereotype la pulok...hadoi ....lg plak lagu sgt best...dh tulis pun kt entry hr tu..lagu MERINDUKANMU by D'MASIV....aku yg x menyabar ni..browse lg episod forum2 indon..yerlah citer ni dh lama main kt indon..katanya episod 150?? jeng jeng jalan citer pn aku dh tau...syhh mana leh bgtau....nk tau tgk sndiri le....jgn jd cam aku ni.....sori le aku ni ANTI KLIMAKS skit...opsss...klu aku baca novel pn baca episod last br aku baca depan.... hahaha tp apapun okla skit dr INTAN...i'm sure ada merepek raban ...ah x kisah la...nk tgk gak..sbb klu x tgk rasa cam miss something...ahh sudah terjebak la plak....


 


6 comments:

TinTaDariHaTi said...

Cerita indon mmg x lari dr merapu gaban. Mule2 ckp 150 episod je, nti meleret2. Sthn bru habis. Hahaa..

MimY HaMiD said...

tintadarihati : merepek2 pn aku layan gak..apa kes

busyuksayang said...

suka tgk dia...innocent jer tapi comel :D

MimY HaMiD said...

busyuksayang : innocent giler..lagi sore dia tu.."ya apa sih"..hehe

eKiN said...

best...best...tp tula..byk sgt episod...xpe,xkire...nk follow gak..haha

MimY HaMiD said...

ala ko tu follow ke?? nnt aku gk kena citer

Google