THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 July 2009

Testing Tutorial

testing testing !!! proses bertutorial blog...byk nya aku belajar ngan top blogger MS CEERA ....thanks a lot yaa...ha skang aku lebih yakin utk berblog...pasni jgn memandai nk COPY PASTE blog gua yerkkk apatah lagi nk CILOK GAMBAR gua...cuba la test klik gambo bawah ni...hehehe..wah mak siap ada trademark signature lagi...MIMIZIOUSLICIOUS....very the..jgn lupa kt tepi kanan side bar tu mak siap letak entry bergambar cth nya KISAH LANGKAWI AKU...klu korang klik kt situ...terus je citer psl pulau langkawi...jd x yah la aku nk story bebanyak klu tanya psl langkawi kan....ecehhhhh..... (the poyos kan ..hahah..) ...mak suke sgt ni dpt belajar benda baru... ala aku tau aku lapok..sbb korang dh advance lama dr aku kan tp xpe yg pntg aku explore...byk lg mak nk tutorial ni...bravooo



*credit pic from MR GOOGLE





LOVE BEBEH

7 comments:

Ceera said...

wah, kemain berlagak lagi.. hehe

MimY HaMiD said...

ceera : berlagak la kejap...sbb itupn ceera yg ajor..klu x sp skrang aku naif..hahha

kella said...

wah.. "apa kes ko nak copy" ya?
hahaha.. ko buat aku tersenyum laa.. hihihi..
harus aku pulak kena belajar ngan ko ni...(aipp! tak baik kedek ilmu tau...hehehe)

MimY HaMiD said...

kella : buleh buleh aku pn belajar dr si ceera tu..nnt isnin ko dtg aku ajar..mcm2 ada

tHEoNeANDoNLy said...

ape kes ko nak copy nih...
hebat la...!! miss ceera ajar la amud plak...hehehe.. :)

Mrs LVoe said...

pic tu cute!

MimY HaMiD said...

theoneandonly : ko buka je blog ceera..siap ada list tutorial beb

mrs lvoe : search goggle ada lak benda comel tu..huhu

Google