THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 June 2009

Si Comel Pipi Montok....

Comel x baby ni...alahai cute bangat...ni anak Kak Surani...isk comel betul la..aku mmg lama dah bgtau kak sue..aku nk sgt ilman dtg opis..sbb niat nk geget...tp anak org ok...mau mama dia tampar aku ...heheeh pis pis kak sue...then kak sue email bgtau iLman nk dtg opis...hah apa lg aku time lunch ajak Diana nk jenguk iLman..sampai2 je terus aku dukung...aku ni xleh tgk bdk tembam...anak buah aku si BoBoy tu pn nmpk aku lari sebatu..sbb takut kena gomol dek aku....klu bulat2 ni sedap la aku kerjakan...!!! aku apa lg gomol x sudah la...sbb xpuas la rasanya...yg bestnya si iLman ni sikit pn x nanges...lg gelak mengekek...puas aku cium2 smpi lenyek la pipi dia aku kerjakan...x nanges lg tu.....isk x puas hati tul la dia x nanges.....apsal la comei benor ko ni iLman Naufal...klu la dpt ngap geget pipi tu....puas la sgt...pipi dh la montok, labuh....cam kucing parsi la...eeeeee gerammmm....aku ni pompuan tetap la pompuan...tiba2 terdetik ehemmm rasa mcm sifat keibuan terserlah la plak...ehhehe...lg plak tu tembam sama cam auntie mimy lak...amacam ada ciri2 hot mama x?? nak anak camner kawen pn blum lg...tp xpe doakan aku cepat2 kawen dpt anak comel cam iLman okey...AMIN








16 comments:

MaRyD said...

Gile chubby sey...
so cute..
his face looks like his parents la...

tHEoNeANDoNLy said...

kesian baby tuh ko tarik2 pipi dia.. nati labuh plak pipi dia nati..hehe...

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu dtg mkn kenduri kat blog gua..

Folo baca doa skali pun takpa..

Acik said...

mimy, sama embamnya....comel.

MimY HaMiD said...

maryd : chubby debab..tu yg mak suka..sejibik mak dia beb

theoneandonly : ah aku x kira..geram nya psl..

FdausAmad : kenduri kt blog lu mkn apa best..hehehe ...beres je bro

acik : kan kan..klu ckp my son pn buleh..ahahah..

busyuksayang said...

pipi dia...geramnya :D

MimY HaMiD said...

busyuksayang : MONTELOYO...heheh

dillazag said...

mimy,
si chubby tu datang tengok khadra petang semalam. kak dilla balik rumah kejap ambik baju.. frust tak dapat geget!!!! :)

kella said...

uuiii...geram betul nampaknya ko nie..
itu nasib baik ank orang tuh.. klau anak ko sndiri, teruk ko keja kan, kan?

MimY HaMiD said...

dillazag : hah kak dila tgk transformer kan...eheheh

kella : klu anak sndri terus je aku ngap pipi

kella said...

dear mimi...
beli jer kat sumer hypermarket memang ada..
anyway aku dah reply komen ko kat blog aku..
(emmuah kat pipi ko yg gebu tu jugak! ;p )

MimY HaMiD said...

kella : aku nk gi cari...ko gi beli mana tu aku nak tau...ehehhe..muahhh gak

Snowwhite Zone said...

Ya Allah mimy

comey btl budak ni

ala geram lak anis tgkkk

gigit kang

Snowwhite Zone said...

mimy ada tag utk mimy tau

MimY HaMiD said...

snowhite zone : mau nya x geram..klu dh montok camni..hehe..mimi akan buat tag

TinTaDariHaTi said...

Sian baby tu mimy kerjakan. Habislah pipi dier nanti jdk makin labuh...

Google