THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 June 2009

1 Malam @ Dewan Perdana Felda

Aku telah dipaksa rela oleh my sis ekin utk jd partner of the night....yg benarnya dia xreti drive tu ajak aku n BF sayang dia plak sibuk ngan awek lain assigment kot..klu x mau nya dia nk ajak aku kan....tul x ekin????actually dpt jemputan dr lecturer kesayangan dia Farrah &hubby Pasha...disebabkan majlis nya pn buat kt DEWAN PERDANA FELDA...seharusnya beres mak follow aje..sbb almaklumlah..dh tentu2 tmpt grand makan mesti la sedap punya...CONFIRM...biasalah yer aku kan kuat makan...sila redha saja la.....oklah mls nk komen byk..tgk gambo ek...



decoration dalam hall..sbnrnya aku ada hati nk rembat bunga pink sekuntum....tp camner plak aku nk bawa blk nnt..kang kantoi...

hiasan lampu dr Pak Abu....sempoi jek x over...ini yg aku suka..lampu nya comei la ada 5 bijik




singgahsana pelamin...very the pink....i like too sbb simple je..aku mmg simple orgnya..xperlu crowded bagai....mak soke bg 5 bintang...ngeh ngeh....Ilham PAK ABU WEDDING PLANNER gak...

itu dia pengantin potong kek...amboi sibuk nya abg2 cameraman..yg pntg cameraman dr PRETTYPEEKTURES...kelas gitu...aku promote !! sbb gambar slide diorg sgt menarik...very the class..suka suka sgt...


the groom & bride...Mr Pasha & Ms Farrah...aku x kenal diorg ..tp Farrah orgnya sgt cantik giler cam model...kisahnya diorg ni couple 13 yrs...hebat!!!! sanggup Pasha tunggu Farrah....dh smpi jodoh kan....Pasha ni plak comel je orgnya..yg pntg Farrah suka sbb dia loya buruk, pak lawak...tgk muka pn tau kan...hehehe..btw baju Farrah pn hebat design by
RIZMAN RUZAINI, makeup by BOSCO..hebat ala2 celebrities....isk best nya khwn camni...teruja la..ada duit semua jadi beb


of course saja je.....nk gila glam ngan kamera opss x bawa pki Handphone saja..sbb tu kualiti gambar x baper cun...yg pntg aku cun x?? ada aku kesah ckp x cun....huhu
ni le adik aku Ekin aka Amoi...ye kami berbeza dr segi fizikal...tp aku rasa aku lg cute kot...kin ko tu cam awek amoi je...mmg ptt la gelaran ko tu kan.......ehhe...aku kena paksa rela jd partner ko la kan.....

disebalik tu sempat gak la ku jumpa Dato Tarmimi Siregar...sure la snap kan...dia jd Emcee malam tu...katanya pengantin laki tu anak sedara dia...so kira ni pak sedara dia la...sori mak kira artis gak la ek mlm tu...hebat laaaaaa
kenal x sapa pelakon ni...ini dia Sabrina Hassan...ala yg berlakon Malaikat Maut..skrang ni Kecuali Cintamu...sp tgk pasan la...mcm tau je aku bab2 citer ni...ala bkn aku tgk pn..tp muka dia familiar tau le gak skit2...dia ni anak tiri Tarmimi Siregar... alamak dia sweet giler la wehh...muka cantik beb hot mama...jeles aku tgk body dia yg slim mlim....waaaaaaaaaa ..(aku nk tiru design baju dia ar sempoi tp kelassss..ada idea utk raya ni..hmm)
ala saja je nk tunjuk aku berada di Dewan Perdana Felda...x mampu la nk buat kat sini..sbb aku bkn org ada2 an....dtg mkn kenduri pn jadi le........yg pntg aku promote food dia best..by Dsaji...dpt mkan udang galah beb...yummmy...sapa ada duit lebih leh la wat sini...
Doorgift nmpk simple jek...tp rhopanya table cloth tau..corak2 petak2...aku ingat handkerchief ke shawl ke...sekali bkn daaaaaa..nmpk kecik tp bila buka besar gak..wahh menarik leh aku wat alas TV kt bilik aku ni.... sila abaikan sudu itu..aku tersnap
gadis2 UiTM bersama Lecturer kesayangan diorg Pn Farrah aka panggilan student Cik Ha...to pengantin...Selamat Berbahagia Ke Akhir Hayat...

6 comments:

busyuksayang said...

i love the colour theme...so sweet kan dear...lately, i suka sgt pink...:D

* and u look so sweet as pink *

MimY HaMiD said...

busyuksayang : pink color ?? hmm haaa baby girl kot ni..Insya Allah..

Kasih Aleeya said...

aper jauh sgt pengantin? len kali naik atas stage tu haa.. slamber snap... ckp nak masuk dlm blog..ramai nak nengok!! haha.. tp nampak mcm best..ko pon canteks jer..

MimY HaMiD said...

kasih aleeya : ikut hati aku nak naik atas tp nnt aku yg overshadow...

eKiN said...

statement ats skali yg berkait rpt ngan "bf" tu sile perbetolkn ye...huhuhu..
xpee...ku glamor gak mlm tu... :P

MimY HaMiD said...

ekin : ah xkose nk perbetul statement..tkt ek ayat bergaris tu??

Google