THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

06 June 2009

Sesi Perabih Coklat FR

Buleh gitu adik beradik wat keje giler bukak choc balance masa kt langkawi di tgh2 mlm buta…apa kejadah….kitaorg dh sengal lapar giler…time tu jam dm kul 1 pagi…adik2 aku ni mmg pesen tdo lewat…sibuk mentenet je memasing…aku buat2 sibuk je kaco daun….mmg dh lewat giler la..last2 teringat ada choc FERRARO ROCHER yg blum buka ada lg…apalagi nk balun la…jd bermula la sesi ala2 lanun cam citer nujum pak belalang…”1 utk kau 2 utk aku”(yg 2 tu aku la sbb aku kan kakak…huhuhu)…choc FR ada 30 pcs..so yg 2 biji kitaorg tinggalkan utk emak… (2 je dia xmo byk2) balance tu kitaorg bahagi2…ahahahah bermulalah aksi perebutan choc..finally aku dpt 10…ekin & dira dpt sorang 9…time tu juga kitaorg dok perabih choc FR…pehhhhhhhh mmg sudah rejeki di larut malam…korang tgk je la pic kt bawah ni..aksi2 rakus menghadap coklat ..mmg buang tebiat tul…



excited di tgh malam smbl makan FR..


aku & FR di tgh malam gitew

6 comments:

tHEoNeANDoNLy said...

ayo bayanknyer.. FR!! klu ader lebih antar lah kat aku sikit...!! uwaa..!!

MimY HaMiD said...

theoneandonly : aku mkn sekali 10 biji terus....huuhuh..camner nk huluq kt ko

Miss Moon said...

banyak nyer cekelat mmg bisa menghilang kan stress utk 7 hari 7 malam

MimY HaMiD said...

miss moon : bkn 7 hari 7mlm..utk sebulan terus..huuh

@>>--wAhIdAjAnUdIn--<<@ said...

nak jugak coklat...huhu

MimY HaMiD said...

wahidajanudin : dh abih pn kasi jln mlm tu gak

Google