THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 June 2009

Dont Make My Day Spoilt ok !!!!!!

Dira yg giler Hannah Montana...puas hati sgt2 la tu kan.....plzz stop listening The CLimb siang malam yer....boring !!!


Tajuk atas cam warning walhal x der kebenda pn ...cuma hr ahad tu hati aku dup dap panas + angin+kematu..mcm2 hal aku ni kan..x cukup2 ngan last week sengal +vitamin M...belasah jekkkkkkkk....ahad baru2 ni aku yg baik hati & kedekut ikhlas ini telah rajin membawa my sis ekin & dira tgk wayang ...citer apa lg...si dira ni dr last week duk rengek2 kt aku suh dia bawa pi tgk citer fav dia..selagi x tgk selagi tu lappy & pc kat umah asyik duk pasang lagu The Climb- Miley Cyrus...aku smpi dh naik jemu bosan...maka dgn itu..akak yg sangat baik hati ni pn plan la nk ke KLCC since nk jumpa Ms Mary D..tp last minit she's not well..klu Ms Mary D ada xpyh le aku sebok tgk citer bebudak remaja ni..baik aku gosip terhangat bersama...aku dh book by phone lg TGV KLCC...nk jadi citer...aku plak terbangun awl pagi ahad kul 8am...terus aku rasa cam nk gi tgk kt GSC Mid Valley...hah apa kes...??? ok then here we go to Mid Valley..opss br aku tingat dlm wallet aku ada voucher GSC buy 2 free 1 Ticket..kira aku free le...yahoo...aku ikut je la dr nk tunggu diorg kt luar lg aku boring plak...at least tgk wayang blh gk aku tdo..wlupn aku tau citer tu sure x best...movie start kul 1.45 pm...waduh gawat citer ni byk sejenis binatang yg aku geli & fobia iaitu AYAM......mak tensennnnnnnnnnn...sepanjang masa aku kena tutup muka ngan beg....siot tul la...camner la citer fun2 leh ada AYAM...mak benci tul.......spoilt my day !!!..

______________________________________________________________________________________

Hbs citer..adik aku dh kelaparan...then decide nk mkn kt food court Mid Valley ala yg tgh2 tu..disebalik tu aku perasan ada kelibat sorang minah ni asyik duk perati aku...hah aku tau la aku CANTIK !! tp jgn le pndg aku atas bawah...ye aku tau aku sempoi (suar pendek & shirt je)...nk pki cam aku ke!!!..aku ingat sorang pasan dia pndg aku...ekin pn pasan..pndg aku tu klu senyum xpe gak...ini mcm nk makan....aku rasa cam kenal...OMG!!..ekin lak dh sound.."weh minah ni bkn gf si Z ke??"...(yer aku kenal sbb pnh ada satu incident di friendster & aku tau dia pasan aku ..klu x napa asyik usha pandang aku je.!!!!!) ahhh aku dh cuak...serius beb...tp mcm x mungkin sbb Z kn duk JB..awek dia pn JB gak..Z pn aku xnmpk..tp minah tu mcm menunggu seseorg....sekali jeng jeng..mata bertemu mata...SAH !!!!!!!! Z wuz here.........arghhhhhhhhhhhhhh tidak aku tension np kena jumpa dia kt sini....mcm siot....aku bengong leh duk terketar2 plak..apa kes?? gelabah tul...nk mkn pn dh x berasa...minah aka awek dia tu asyik2 duk toleh meja aku..hah apahal..ada x puas hati ke?? tp mmg ketara ar..apa kena ntah dia asyik dok toleh2...ahh pedulikan aku mau makan ...bkn nk tgk diorg bercinta dpn aku..tp seyes beb..agaknya klu korang di tmpt aku pn korang terkesima..ha kan dh terkeluar ayat sastera...mengong...ehhehe..aku mmg buat x pndg la..si ekin & dira dh asyik duk tengok2 kan minah tu the next action..biasalah klu pompuan tu pompuan gak sure la dia pandang bekas kekasih buah hati dia yg vogue the vass dr dia kan...

______________________________________________________________________________________

Tercabar kot ahh jeles la tu.....mak x heran hokey...bekas mak tu..rahsia dlm poket mak je..ko yg br couple tlg jgn berlagak dpn aku...hmmm aku nk tegur Z pn aku x berani ngan muka minah dia xpuas hati...aku nmpk Z asyik je dok toleh2 meja kitaorg...so what ?? aku nk mkn dh x der mood..mmg x berasa...make my day spoilt again la...apalagi aku & adik buat2 happy snap pic la..eehehe....isk mula la aku berkata2.."ee mcm la kt JB tu xder tmpt nk dating..dtg lak kt Mid Valley"..ekin nyampuk.."ingat Mid Valley ni ko punya sorang ke"..a'aa ek...apa2 je la....tp aku xleh terima tgk bekas aku dpn mata bawa awek..mmg la past is past..tp klu korang di tmpt aku..hati korang camner?? lain la klu aku terserempak aku with boyfriend aku ..confirm aku tegur Z..sbb aku & dia xder masalah....kitaorg masih kawan...selalu gak sms ...KANTOI...awek dia tau..mmg hbs la ko Z...hahahah..ada aku kesah !!!!!! bila nk blah tu perlulah nk lentok bagai..supaya suh aku tgk kan!!!..Spoilt Day tul la... tp bak maka emak ku..ada hikmah disebalik pertemuan..Allah dh tetapkan aku bukan untuk dia....itu mungkin petunjuk..


konon happy tp dlm hati cuak gabra giler babs.....terpaksa beb !!!! yg pntg enjoy with siblings

10 comments:

dillazag said...

Ayam or no ayam..Bestkan Hannah Montana??? :)

MimY HaMiD said...

dillazag : menci tgk ayam byk..heheeh best la leh layan..

busyuksayang said...

patutlah ur day spoilt dear :P

MimY HaMiD said...

busyuksayang : whats a small world & bad day

aRaBeLLa said...

ohh sis mmg tragedy la kalo jumpe ex nih..especially bile time kite terserempak kat tempat makan..saye terus gi makan tempat len..bikin ati panas jeh..grrr

MimY HaMiD said...

arabella : dh try nk bgn gi tmpt lain..tmpt montot mcm magnet plak melekat camno...ehheeh

TinTaDariHaTi said...

Relax, Mimie... Calm down. Lain kali ikut apa yang nana ajar smlm. Jgn gabra2. Cool jek... Ok?

MaRyD said...

ko takut ayam,tapi pesal masa ko nk makan ayam ko tak terkenang kan muke ayam tu...

MimY HaMiD said...

tintadarihati : time2 SOS tu ..kewl dh bkn masanya...eheh next time jumpa lg praktik..tp isk idak la nk jumpa lg

maryd : tu ar psl..ayam mkn dh mati lol

eKiN said...

best tgk cite tu...byk ayam tp cntek tmpat kumpulan2 ayam tu..haha..dh sronok2,ade org resah glisah lak serempak ngan kekasih lame ngah berdating..tp best gak main usha2...hahaha..peaceee!! ;)

Google