THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

11 July 2014

Sempena Hari Raya - Drink Dispenser Yang Menarik ada 3 Compartment

As salam uolls...hari ni  ada barang baru yang menarik...sempena hari raya..bekas air yang sesuai untuk majlis ...special nya ada 3 compartment....meanrik sangat...aku pun berkenan...aku dah beli 3 ..satu untuk mak, mak mertua, dan nenek ...heheeh...hadiah la katanya...syoknya bekas ni sebab boleh isi 3 air dalam 1 bekas....so tak payah la kita buat air pakai jug yang banyak...so satu air orange..satu air kosong...satu lagi air ribena ke...tak pun air teh panas ke...meanrik kan....mak aku sangat teruja ngan benda alah ni...tak menyabar pakai raya dia dah pakai berbuka puasa...hehehe...ok uolls...mesti beli. dapattkan untuk raya ok...sangat sangat menarik & best



harga : RM60 Including Postage

Status : Ready Stok Supplier...
(barang akan di pos setiap hari Ahad)


How to Order

Whatsapp/SMS :0122056935
Email : 0122056935







  • No-drip spout
  • Store ice tea, lemonade, punch, milk, water and much more
  • Spins around so you can get to the drink of your choice
  • Easily Stores in Refrigerator
  • Store 3 different types of refreshments in one place
  • Each compartment holds 1.8 liters






3 comments:

Queen said...

waah.. kerlas dispenser raya mimy..

macam2 air boleh pilih

MizzTina said...

waaaa...sgt menarik..

anis abdullah said...

Nak order arr camni..cam besttt

Google