THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 March 2014

Seluar Palazo Lycra Yang Masih Available

Ramai yang wasap email tanya seluar palazo lycra ni...stok ni aku amik dari supplier orang thailand sendiri..so barang ni memang amik kat thailand sendiri..jadi yang jadi lama bila kena tunggu stok kat thailand nun..kadang kawan aku thailand tu balik stok takde lagi...kebetulan dia balik dia amik...gitu la kesah....so sapa nak stok seluar palazo color apa boleh la wasap direct 0122056935or email nor.zmy@gmail.com...ready stock memang tak ada...semua stok berdasarkan permintaan warna customer...cuma baru ni kebetulan yang tanya...ada 4 seluar dan 1 skirt je masih ada...sebelum stok ni nak pulang kan balik kat Thailand..kot kot ada yang mencari warna yang sedia ada...boleh la ...harga masih RM35 tak termasuk postage..postage tambah RM7 ye...pembelian 3 ke atas FREE POSTAGE...so apa lagi cuci mata dengan color yang masih available di bawah...












SKIRT ONLY !!!!!!!



2 comments:

Chekgu Azrine said...

Sis klu nk warna emerald blh x

anis abdullah said...

Skirt tu aku nakla. Ke dah kena copp?

Google