THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

06 March 2014

Kisah Kontroversi Rampas Laki Orang Hanez Suraya...

Salam semua...eh aku terpanggil lak rasa nak komen pasal kes hot sekarang ni...rampas merampas laki orang....pasal retis la...ehh kemain blog hiburan kah...heheh tak ada apa sebenarnya...rasa terpanggil dan terasa rasa nak up entry rampas merampas ni...siapa makan cili dia terasa pedas....nasib la kot kot ada seseorang yang terasa ...ehhh siapakah...tettttt..tiada kena mengena dengan sesiapa....hohoho ( bukan nama sebenar)

Aku malas nak kupas siapa salah apa jadi...sila baca beautifulnara, rotikaya, mstar, murai dan banyak lagi la blog retis retis ni..apapun bila bercakap hal rampas merampas ..caras mencaras ni...sensitif wooo ...gi la tanya memana isteri pun...sapa pun tak suka rampas merampas ni...even kalau masa bercinta boipren kena rampas pun kita ngamuk sentap bagai kan...ini kan lagi isteri yang halal...rasa macam disiat siat dihiris pisau tajam....jadi isteri dulu baru paham erti perasaan tu je aku boleh cakap dari sudut hati aku...selalu yang belum jadi isteri ni susah dia paham naluri seorang isteri....

Bila cakap dah jodoh...isteri tak pandai jaga suami tu pasal suami pun lari...ok tu bukan masalah ...selagi masih belum selesai hal bercerai rumahtangga...selagi itu la masih suami isteri..orang luar tak de hak nak menghimpit ....nak berkepit bagai....tolong la jaga sensitiviti orang lain...jangan la sampai bagi statement bodoh yang boleh makan diri sendiri...silap balik ko yang kena balik...jadi kesimpulan ...untuk orang ketiga!!! jangan cuba cuba nak jadi pendamai satu benda yang retak....benar lelaki ada kuota 4..tp sewenangnya kah kuota itu diguna pakai sedangkan sebelah pihak isteri menderita dek kebahagiaan orang lain...hmm pikir pikirkan lah.....ok bye...





Ok takde kena mengena dengan cerita atas dan gambar hahaha...selfie saya isteri orang...huhuhuh...jaga diri hiasi peribadi ..jangan rampas laki orang...ehhhhhhh...


______________________________________________________
Selingan iklan ....

berita baik DOUBLE SHAKE & TAKE ready stock akan sampai hari jumaat ni...so sapa yang berminat nak dapatkan dengan haraga murah sila la roger ...whatsapp 0122056935...harga sangat murah RM65 include pos.....berbaloi baloi dapat dua tau....ok mari dapatkan...sejukkan diri anda baca citer hot panas dengan ber shake n take..heheh







6 comments:

Petak Bunga said...

jgn laki aku..
adush.

Juni Lambok said...

pelik tp benar!!!..blh plak husben back up gf..

ameris said...

betul mimy. tak paham tol dgn perampas ni.

SyimaSyaz said...

kalau ye pun isteri ada kekurangan, sepatutnya suami tolong tunjukkan jalan yang benar... lelaki yg spesies romie ke romeo ke romen ntah nama dia ni bersepah cuma beza bukan public figure...

Queen said...

for me.. lelaki tuyangtaksedar diri..

start from zero.. when u r a hero.. u dump ur wife.. such and idiot and wasting time..




jadi mulai sekarang.. semua isteri.. sila sediakan backup plan.. if ur husband want a backout with dirty way mcm ni.. make sure u make him broke!..

masa tu tgk la pompuan tu nak lagi ke die ke tak..or become such an idiot sanggup jadi kain buruk for him

Unknown said...

kak....shake n take tu dpt 2 ke?? xphm...hehehe

Google