THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 March 2014

Jam Pilihan Kali Kedua (Zalora)

Kalau entry Zalora published korang paham paham la eh...ehem ehem...maka nya selesai buat keje token pun di beri ....kira dapat ganjaran hadiah la...gitew....kali pertama dah beli baju ...no no kali kedua nak beli barang yang nampak di mata dan bernilai gitu...kira mcam appreciation reward diri sendiri..something value kata nyaa

Hari jumaat ditunggu ..barang Zalora dah sampai...Jam baru jam baru...aku pilih CASIO je..banyak je brand lain...macam macam pilihan ada..tapi aku pilih CASIO berdasarkan bajet token yang diberi ngam ngam...RM150 je....dan ikut jenama yang biasa CASIO memang dah lama di pasaran kan..kalau apa repair ke leh cari mana mana kedai jam under CASIO...

Apapun jam baru ni pemangkin semangat untuk terus berblog..walau banyak dugaan tohmahan dalam berbblog ni...orang lain aku tak tau la...tapi bagi aku terlalu banyak cerita sebalik blog ini....jam ni aku anggap hadiah untuk diri sendiri...terima kasih pihak Zalora...lepas ni bagi la peluang kali ke 3 dan seterusnya hehehe...boleh dapat hadiah Free lagi...yeayyyyy



Kotak Zalora sampai..tak menyempat terus bukak...yeayy Jam dah sampai

Pilihan ku CASIO..ini aje kot yang mengikut bajet diberi..dan ngam ngam...dan berjenama...ok la janji FREE lalalala






















7 comments:

Siti Shuhadah said...

casio mmg best..tahan lasak... waa..free erk..bestnyee..

DYatie said...

Best ny my! Dpt free. Kita tak layak nk dpt iklan ngn zalora. Hahaha

DYatie said...

Best ny my! Dpt free. Kita tak layak nk dpt iklan ngn zalora. Hahaha

Amanda Suria said...

yang penting free...bila la zalora nak bagi job lagi ni..hahahaha...

Chekgu Azrine said...

bestnya dapat iklan dengan zalora

Rizziela said...

yg penting kita suka kan :D

Nurul Aziz said...

Freee bestnya! Benda free apa-apa pun best. Kehkeh.. Untung2.. :))

Google